Culorile neutre sunt mai prietenoase
Fashion

Culorile neutre sunt mai prietenoase

0

Culorile neutre sunt cele care au tonuri pământești și naturale care sunt, de cele mai multe ori, destul de nesaturate. Acestea sunt foarte versatile și sigure de lucrat. Acestea includ gri, kaki, negru, alb, măslin, bej, albastru marin, „albastru denim” și maro.

Pantalonii gri cu un top bleumarin oferă un aspect atrăgător și neutru. Chiar dacă această combinație de culori este destul de obișnuită, este cu siguranță un pariu sigur – în principal pentru că ambele piese de pânză au o culoare neutră.

În fotografia noastră de exemplu, Patrick poartă exact această combinație. În plus, poartă pantofi negri ca culoare sub-accent și o pereche de „Cuburi spațiale” pentru a accentua cămașa bleumarin.

Culorile neutre sunt cele mai ușor de purtat. Când aveți dubii, purtați culori neutre – chiar și ca accente. Totuși, „combinații de culori” mai experimentate ar trebui să opteze pentru accente mai îndrăznețe și saturate, cum ar fi în exemplul nostru.

Culorile de accent din șosete (portocaliu și cyan) se potrivesc bine cu restul ținutei. De ce? Ei bine, cianul este analog, iar portocaliul este complementar cu bleumarin. Deci, Regulile de Aur 4 și 5 au fost implementate corect (și ușor).

Culorile neutre sunt mai prietenoase

Accesorii

Accesoriile adaugă personalitate ținutei tale. Acestea sunt micile lucruri suplimentare pe care le porți pentru unele condimente adăugate în aspectul tău.

Accesorizează-te corect și vei primi complimente peste tot. Opusul este cazul dacă faceți greșit sau dacă faceți excesiv.

O regulă generală este de a purta accesorii de aceeași culoare și stil. De exemplu, un ceas de argint (cu cadran negru), un inel negru și o brățară de argint. Acest lucru va crea echilibru și „simetrie”. Aruncați o privire la exemplul nostru:

Încercați să alegeți o sumă maximă de patru accesorii pentru fiecare ținută. Accesoriile pot fi inele, ceasuri, ochelari, pălării, brățări și alte piese mici. Luați până la patru piese, potriviți-le în funcție de culoare și sunteți bine.

Notă : singurul accesoriu pe care ți-l poți purta întotdeauna fără a trebui să-l asortezi perfect este, desigur, o verighetă.

Același principiu pentru accesorii contează și pentru accente. Utilizați maximum două nuanțe de accent într-o ținută – cel mai bine este să folosiți doar una. Apoi devine evident că accentul este de fapt un accent și nu pur și simplu o pata de culoare.

Marian D.

Repetați culorile în ținută

Previous article

O nouă taxă de poluare este inevitabilă

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *