Monocromaticul
Fashion

Monocromaticul este bun – dar numai cu culori foarte neutre

0

Într-o definiție simplă, monocromatic înseamnă „o singură culoare, nuanțe sau nuanțe diferite”. Nuanțele sunt versiuni mai deschise ale unei nuanțe, în timp ce nuanțele sunt cele mai întunecate.

Un exemplu în acest sens ar fi o ținută cu o pereche de pantaloni gri gri, o cămașă gri deschis, o jachetă gri cărbune și o pereche de pantofi gri închis. În acest caz, „nuanța” (sau lipsa acesteia) ar fi gri – cu diferite nuanțe și nuanțe ale acesteia în întreaga ținută.

După cum puteți vedea, o ținută poate fi monocromatică fără a avea „crom” (culoare) propriu-zis. Gri pur este lipsa completă de culoare (nesaturată).

Purtarea aspectului monocromatic este destul de ușor de făcut cu culori mai reci și neutre, cum ar fi albastru și gri, așa cum se vede în exemplul de mai sus. Devine dificil cu culori calde și strălucitoare, cum ar fi galben și portocaliu. Acest lucru se datorează faptului că se exagerează ușor unul pe celălalt și, de obicei, te fac să ieși în evidență prea mult.

Singura culoare caldă pe care o poți scoate cu ușurință într-un aspect monocromatic este maro. Maro și nuanțele și nuanțele sale, cum ar fi bej, nisip și maro închis, sunt ușor de asortat și se potrivește perfect într-o ținută cu o singură nuanță.

În general: culorile neutre (negru, gri, alb, albastru și maro) sunt cele mai bune alegeri pentru ținutele monocromatice. De ce? Din cauza simplității.

Marian D.

Fii inteligent în ceea ce privește contrastul tău natural

Previous article

Repetați culorile în ținută

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *