Motive pentru care copiii ar trebui sa invete limbi straine
Familie

Motive pentru care copiii ar trebui sa invete limbi straine

0

Vom face o lista cu 5 motive pentru care copilul ar trebui sa invete cel putin o limba straina.

1. Copiii vor aprecia celelalte culturi si traditii

Copiilor le place sa descopere lumea, sa afle lucruri interesante despre traditiile si culturile tarilor straine. Multi copii isi doresc sa studieze o anumita limba straina pentru ca le place tara in care se vorbeste acea limba. Daca copilul cunoaste o limba straina la nivel conversational, acest lucru il va ajuta in calatorii atunci cand se va ivi ocazia sa comunice cu turisti sau cu localnici.

Limbile straine ajuta copiii sa aprecieze mai mult lumea inconjuratoare, traditiile si modul in care traiesc oamenii din alte tari.

2. Copiii vor accepta mai usor schimbarile

Cunoasterea unei limbi straine ajuta copiii sa accepte mai usor schimbarile si sa se adapteze noilor situatii din fiecare zi. In plus, imbunatateste dezvoltarea copilului la nivel cognitiv. Copiii, care au invatat limbi straine din primii ani de viata, au avut ulterior rezultate mai bune la scoala, inclusiv la materii de real, cum ar fi matematica sau chimia.

3. Copiii pot comunica cu persoane din alte tari

Copiii pot comunica cu persoane din alte tari, chiar daca, la inceput, au un vocabular limitat. Acest lucru le confera incredere in propriile aptitudini si in capacitatea de a invata in permanenta pentru a deveni mai buni.

4. Copiilor le va fi mai usor atunci cand calatoresc

Cu limba engleza, te poti descurca oriunde mergi. Pentru copii este important sa vada ca se pot descurca in orice situatie. De exemplu, atunci cand calatoriti in strainatate impreuna cu cel mic, copilul va fi incantat daca va sti sa intrebe ceva la magazin sau daca poate saluta intr-o limba straina.

5. A invata o limba straina inseamna a invata ceva nou

Este foarte important ca copilul sa invete mereu ceva nou. Studiul pentru aprofundarea unei limbi straine nu reprezinta niciodata timp irosit. Limbile straine ii indeamna pe copii sa accepte mai usor situatii noi. In plus, le arata ca nu trebuie sa le fie teama de necunoscut, de ceea ce nu stiu si nu cunosc.

Invatarea limbilor straine este benefica pentru dezvoltarea copiilor, acestia devenind mai constienti de diferite culturi, alte persoane si alte puncte de vedere.

Sursa sanatatesistaredebine.ro

Marian D.

DOCUMENT | UE se va confrunta cu falimente în lanț

Previous article

S-au tras la sorți meciurile din sferturile Cupei României

Next article

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *