Liposucție
Frumusete

Liposucția, ce ar trebui să știi

0

Liposucția este o procedură cosmetică care îndepărtează grăsimile de care nu pare să scapi prin dietă și exerciții fizice.

Un chirurg plastic sau dermatologic face de obicei procedura pe șolduri, burta, coapse, fese, spate, brațe și sub bărbie sau față pentru a-și îmbunătăți forma. Dar liposucția se poate face și cu alte intervenții chirurgicale plastice, inclusiv liftinguri faciale, reduceri ale sânilor și bătăi abdominale.

Este o procedură potrivită pentru mine?

Veți dori să aveți așteptări realiste. Liposucția nu va scăpa de celulită, așa că, dacă ai sperat că vei ieși fără o intervenție chirurgicală, nu ai noroc.

Liposucția este o procedură chirurgicală și, odată cu aceasta, apar riscuri. Deci, trebuie să aveți o stare bună de sănătate înainte de ao obține.

Asta înseamnă că:
– trebuie să fiți la 30% din greutatea ideală
– să aveți piele fermă, elastică
– să nu fumați

Medicii nu recomandă procedura dacă aveți probleme de sănătate cu fluxul sanguin sau aveți boli de inimă, diabet sau un sistem imunitar slab.

Ce ar trebui să știu în prealabil?

Primul pas este să vă consultați cu chirurgul dumneavoastră. Vorbiți despre obiectivele dvs., despre opțiuni, despre riscuri și beneficii și despre costuri. Pune-ți toate întrebările.

Dacă decideți să continuați cu liposucția, chirurgul vă va oferi instrucțiuni despre cum să vă pregătiți pentru aceasta. Acestea pot include restricții de dietă și alcool.

Spuneți chirurgului dumneavoastră orice alergie pe care o aveți și orice medicamente pe care le luați, inclusiv medicamente fără prescripție medicală și suplimente pe bază de plante. Probabil că vă vor recomanda să încetați să luați anumite medicamente, cum ar fi diluanții de sânge și anumite analgezice, cu câteva săptămâni înainte de operație.

La ce ar trebui să mă aștept?

Liposucția poate avea loc la cabinetul medicului dumneavoastră sau la un centru chirurgical. Asigurați-vă că locul unde faceți acest lucru este acreditat și este cunoscut pentru standardele sale profesionale, siguranța și rezultatele bune.

Veți merge acasă în ziua procedurii. Asigurați-vă că pe cineva vă va conduce acasă după aceea. (Dacă aveți multe grăsimi îndepărtate, ar trebui să faceți operația într-un spital, unde s-ar putea să rămâneți peste noapte).

Înainte de începerea liposucției, medicul dumneavoastră ar putea marca zonele corpului care vor fi tratate. De asemenea, pot face fotografii pentru a le utiliza ulterior pentru comparații înainte și după.

Apoi veți obține anestezie generală, ceea ce înseamnă că nu veți fi treji în timpul procedurii sau anestezie locală, ceea ce înseamnă că veți fi treaz, dar nu veți simți dureri.

Marian D.

Acizii grași și beneficiile lor asupra pielii

Previous article

Picioare fericite și sănătoase pentru vară

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *