incalzire prin pardoseala
Casa si Gradina

Instalatiile de incalzire prin pardoseala

0

Desi este posibil sa stiti despre toate avantajele unui sistem de incalzire prin pardoseala, este posibil sa va intrebati cand este momentul sa luati decizia si sa aveti instalat un sistem de incalzire prin pardoseala. Exista, de asemenea, mai multe mituri care inconjoara sistemele de incalzire prin pardoseala care va pot duce la confuzie sau potential necunoscator al beneficiilor complete ale noului dvs. sistem de incalzire prin pardoseala.

Am compilat cateva mituri comune in jurul sistemelor de incalzire prin pardoseala, de la dificultati de instalare la modul in care functioneaza un sistem de incalzire prin pardoseala. Daca aveti in continuare intrebari legate de un sistem de incalzire prin pardoseala sau aveti un mit la care doriti sa raspundeti, intrebati astazi echipa noastra de experti in incalzire prin pardoseala sau telefonati acum la:

Cracteristicile unui sistem de incalzire prin pardoseala?

Inainte de a incepe, este posibil sa aveti cateva intrebari despre sistemele de incalzire prin pardoseala inainte de a afla mai multe despre miturile care le inconjoara. Sistemul dvs. de incalzire prin pardoseala este un sistem de incalzire extrem de eficient care poate fi utilizat pentru a incalzi eficient camere intregi in mod eficient. Optand pentru utilizarea unui sistem de incalzire prin pardoseala, puteti elimina, de asemenea, necesitatea sistemelor traditionale de incalzire, cum ar fi radiatoarele. Acest lucru va permite sa scoateti radiatoarele voluminoase din camere in favoarea unui sistem de incalzire confortabil si ascuns.

Exista multe avantaje atunci cand alegeti sa instalati incalzirea prin pardoseala, cum ar fi reducerea facturilor la energie si impactul asupra mediului. Pe masura ce responsabilitatea fata de mediu devine din ce in ce mai importanta – multi cauta sisteme de incalzire mai rentabile si mai ecologice. Drept urmare – sistemul de incalzire prin pardoseala a devenit un campion printre optiunile disponibile, mai ales atunci cand este integrat la sfarsitul proiectelor de constructie de constructie noua.

Un sistem umed de incalzire prin pardoseala functioneaza prin integrarea cu cazanul dvs. pe o serie lunga de tevi. Sistemul dvs. de incalzire pune in valoare intregul potential al cazanului dvs., mai ales in comparatie cu metodele mai traditionale. Odata ce sistemul este introdus in cazan si instalat sub podeaua incaperilor selectate, puteti utiliza termostatul care este instalat si pentru a controla incalzirea proprietatii dvs.

Acum, ca am discutat despre caracteristicile si utilizarile de baza ale sistemului dvs. de incalzire prin pardoseala, sa trecem la miturile care inconjoara incalzirea prin pardoseala si sa va oferim sfaturi suplimentare pentru a va ajuta sa alegeti sistemul dvs. de incalzire prin pardoseala.

Mitul 1

Incalzirea prin pardoseala este doar pentru cladiri si proprietati scumpe

Unul dintre cele mai frecvente mituri care circula prin incalzirea prin pardoseala este ca este un plus de lux pentru o cladire sau o proprietate si nu este accesibil. Desi, in trecut, hoteluri si cladiri celebre se laudau ca au instalate sisteme de incalzire prin pardoseala, sistemele sunt mult mai putin costisitoare de instalat in zilele moderne si sunt inca o modalitate minunata de a va incalzi casa. Desi reprezinta o investitie semnificativa – sistemul dvs. de incalzire prin pardoseala se va integra perfect cu o proprietate de constructie noua sau cu o proprietate mai veche care este in curs de renovare.

Prin urmare, este viabil si o investitie fantastica care poate fi utilizata pentru a reduce facturile de energie si pentru a va face incalzirea mult mai eficienta.

Mitul 2

Incalzirea prin pardoseala are nevoie de timp

Un alt mit este ca sistemul de incalzire prin pardoseala dureaza ceva timp sa se incalzeasca odata ce porniti sistemul. Acest mit poate exista, deoarece sistemele de incalzire traditionale tind sa dureze ceva timp pentru a se incalzi inainte ca camera dvs. sa fie calda, insa sistemul dvs. de incalzire prin pardoseala va incalzeste camera uniform si eficient. Datorita faptului ca sistemul dvs. de incalzire prin pardoseala are instalat un termostat, puteti seta sistemul dvs. de incalzire prin pardoseala sa functioneze in anumite momente, ceea ce inseamna ca sunteti intotdeauna intampinati pe o podea calda minunata si confortabila, fara a fi nevoie sa asteptati.

Mitul 3

Incalzirea prin pardoseala trebuie instalata in mai multe camere

Puteti alege ca sistemul dvs. de incalzire prin pardoseala sa fie instalat intr-o serie de camere din proprietatea dvs. Camerele populare includ bai, dormitoare sau camere de zi. Puteti alege sa aveti incalzire prin pardoseala instalata intr-o singura camera, daca doriti acest lucru, astfel incat mitul ca trebuie sa aveti sistemul instalat in mai multe camere este fals.

Mitul 4

Incalzirea prin pardoseala poate fi instalata numai in proprietati de constructie noua

Sistemele de incalzire prin pardoseala sunt adesea instalate in noi proprietati de constructie, deoarece pot fi incluse in procesul de constructie. Deoarece pardoseala este probabil construita, o pardoseala cu sapa lichida poate fi instalata cu un sistem de incalzire prin pardoseala in timpul constructiei. Faptul ca sapa lichida se pompeaza rapid, se usuca rapid si poate fi calcat in 24-48 de ore inseamna ca este un material fantastic de utilizat.

Puteti instala incalzirea prin pardoseala intr-o proprietate mai veche, mai ales daca efectuati lucrari de renovare. Dupa cum sa mentionat, multi opteaza pentru sapa lichida pentru beneficiile pe care acest material le aduce sistemului dvs. de incalzire prin pardoseala si eficienta acestui material in timpul proiectelor de constructie. Prin urmare, incalzirea prin pardoseala este perfect potrivita pentru constructii noi si proprietati istorice.

Mitul 5

Sistemele de incalzire prin pardoseala pot avea scurgeri

Exista o mica cantitate de adevar in acest mit. Cu toate acestea, daca este instalat corect – sistemul dvs. de incalzire prin pardoseala cu siguranta nu va scurge. Daca sistemul dvs. de incalzire prin pardoseala nu este instalat corect, este posibil sa aveti risc de scurgere. Acesta este motivul pentru care este vital sa utilizati o companie de incalzire prin pardoseala de mare incredere pentru a va instala sistemul de incalzire prin pardoseala, deoarece altfel este posibil sa prezentati riscuri de defectiuni ulterior.

Mitul 6

Sistemele de incalzire prin pardoseala ude sunt scumpe

Cand se gandesc la incalzirea prin pardoseala, unii nu fac diferenta intre incalzirea prin pardoseala electrica si incalzirea prin pardoseala hidronica (umeda). Se stie ca incalzirea electrica prin pardoseala este o optiune de incalzire costisitoare, deoarece electricitatea are un cost pe unitate mult mai mare decat gazul. Daca utilizati un sistem de incalzire prin pardoseala umed cu un cazan electric, acest sistem tinde sa fie in continuare o optiune mult mai scumpa. De asemenea, sistemul foloseste mai multe costuri de crestere a energiei. S-ar putea sa fiti tentati de costuri mai mici de instalare, dar sistemul este de aproximativ 3 ori mai scump de functionat decat un sistem de incalzire prin pardoseala umed.

Sistemele umede de incalzire prin pardoseala incalzesc apa la temperaturi mult mai scazute decat sistemele traditionale de incalzire, ceea ce inseamna ca utilizeaza mai putina energie. Acest lucru inseamna ca sistemele de incalzire prin pardoseala ude sunt mai ieftine de utilizat si, prin urmare, va economisesc bani la facturile de energie. De asemenea, sunt mai bune pentru mediu, deoarece consuma mai putina energie.

Mitul 7

Incalzirea prin pardoseala este foarte dificil de instalat

Unii cred ca incalzirea prin pardoseala este un sistem extrem de complex si dificil de instalat si, prin urmare, nu le recomanda proprietarilor de case aceste sisteme de incalzire. Cu toate acestea, instalatorii experti sunt foarte priceputi la instalarea sistemelor de incalzire prin pardoseala si sunt proiectati pentru a fi usor de instalat. Acest lucru inseamna ca nu ar trebui sa fiti lasati sa va ganditi la instalarea unui sistem de incalzire prin pardoseala!

Marian D.

Cum scapi de mucegaiul din casa

Previous article

Pompele de caldura si interesul manifestat pentru energia regenerabila

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *