Fii inteligent în ceea ce privește contrastul tău natural
Fashion

Fii inteligent în ceea ce privește contrastul tău natural

0

Contrastul (în teoria culorilor) este diferența dintre luminozitatea și întunericul culorilor. Cu cât diferența este mai mare, cu atât contrastul este mai mare. De exemplu, alb-negru sunt „culori” cu cel mai mare contrast. Un exemplu de culori cu contrast redus sunt alb murdar și bej; de asemenea, visiniu și bleumarin.

Este important să rețineți că există o diferență între „contrastul în luminanță” și „contrastul culorilor”.

Contrastul tău natural este diferența dintre luminozitatea și întunericul feței și părului tău. În general, oamenii se împart în 3 tipuri:

Contrast scăzut – ten deschis, păr deschis, sprâncene ușoare și păr facial. Același lucru este valabil pentru toate caracteristicile întunecate. Exemple sunt Daniel Craig și Justin Timberlake – dar și tânărul Idris Elba.

Contrast mediu – piele bronzată, păr întunecat, sprâncene întunecate și păr facial. Exemple sunt Danny Glover și Enrique Iglesias.

Contrast ridicat – piele deschisă, păr întunecat, sprâncene întunecate și păr facial. În plus, opusul complet poate fi, de asemenea, cazul (piele închisă la culoare, păr deschis). Exemple sunt Kit Harrington și Keanu Reeves.

Acestea fiind spuse, o persoană cu un contrast scăzut, cum ar fi Justin Timberlake, ar arăta grozav în pantaloni cafenii sau kaki, bluze albastru deschis și o cămașă roz deschis. Oamenii cu contrast redus ar trebui, în general, să poarte haine cu contrast redus.

Cineva cu contrast mediu, precum Danny Glover, poate face cu ușurință pantalonii de culoare albastru închis și un gât de broască țestoasă portocalie. O astfel de persoană poate scoate ținute cu contrast scăzut, mediu și ridicat – dar este cel mai bine să poarte îmbrăcăminte medie. Norocul lor!

Domnii cu contrast ridicat, cum ar fi Kit Harrington, pot scoate din pereche pantaloni gri închis, cămașă albă și aspect de jachetă maro. Cu alte cuvinte, contrastul ridicat necesită un contrast ridicat.

Deci, ca linie directoare generală: dacă aveți un contrast ridicat, purtați un contrast ridicat – dacă aveți un contrast redus, purtați un contrast redus (și așa mai departe). Acest lucru nu trebuie întotdeauna să fie cazul, dar, dacă aveți dubii, respectați această regulă.

Marian D.

Picioare fericite și sănătoase pentru vară

Previous article

Monocromaticul este bun – dar numai cu culori foarte neutre

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *