Vrei sa cumperi o saniuta pentru cel mic? Iata cateva lucruri esentiale pe care ar trebui sa le iei in calcul

24/11/2017 10:00:47
Vrei sa cumperi o saniuta pentru cel mic? Iata cateva  lucruri esentiale pe care ar trebui sa le iei in calcul

Iarna este cu siguranta un sezon care resueste sa aduca zambete pe chipul celor mici avand in vedere ca nu exista copilarie fara distractie in zapada. Chiar daca in aceasta perioada devenim foarte protectivi cu cei mici si incercam sa ii ferim pe cat posibil de temperaturile scazute de afara, cert este faptul ca de cele mai multe ori nu ii putem priva de bucuria de a se juca in zapada alaturi de prietenii lor. Unul dintre produsele cele mai indragite de catre copii in acest sezon este cu siguranta sania, obiectul care transforma joaca in zapada intr-o adevarata bucurie atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. Alegerea unei saniute pentru copii este un capitol care creeaza adevarate confuzii in randul parintilor care se vad nevoiti sa aleaga o sanie potrivita din toate punctele de vedere pentru copilul lor.

Saniile pentru copii se regasesc intr-o gama foarte larga, motiv pentru care nu de putine ori ne aflam intr-un real impas atunci cand alegem astfel de produse. O sanie pentru copii de calitate inseamna o sanie rezistenta si care este in acelasi timp pe gustul celui mic. O gama larga de saniute pentru copii se regasesc astazi la Bekid, un magazin online unde vei regasi toate cele necesare pentru copilul tau. Iata totusi cateva aspecte de care este esential sa se tina cont atunci cand se alege o sanie pentru copii.

 

Calitatea si rezistenta.

Siguranta este un aspect prioritar atunci cand vorbim despre copii, astfel ca sanie pe care urmeaza sa o achizitionezi ar trebui sa indeplineasca in acest sens doua conditii obligatorii si anume sa fie una construita in totalitate din materiale de calitate si sa fie rezistenta. Intre aceste doua aspecte se afla o legatura foarte stransa, avand in vedere ca o sanie de calitate va fi in acelasi timp si rezistenta la socuri. Este important sa va indreptati atentia inspre sanii construite din materiale rezistente si usoare.

 

Atentie la greutatea saniei.

Atunci cand alegeti saniuta pentru copii, este demn de luat in calcul si greutatea acesteia avand in vedere ca o sanie grea este greu de manevrat de catre copii. Saniile construite din metal si lemn sunt foarte rezistente, insa s-ar putea ca acestea sa nu reprezinte o alegere optima din punct de vedere al greutatii acestor materiale. In conditiile date saniile din plastic ar putea reprezenta alegeri mult mai potrivite in primii ani de viata.

 

Dimensiunile saniutei.

Un lucru foarte meglijat de catre parinti in ceea ce priveste saniile pentru copii este dimensiunea acestor obiecte. Chiar daca acestea se prezinta a fi saniute pentru copii, este important sa fim atenti la dimensiunile saniei in conditiile in care acest lucru afecteaza in mod direct manevrabilitatea alaturi de greutate. O modalitate prin care putem face o alegere potrivita din acest punct de vedere este sa alegem intotdeauna saniuta numai in functie de varsta recomandata de catre producator.

Comentarii