VERACOMP: 11 ANI DE DISTRIBUTIE DE SOLUTII IT

12/10/2018 08:29:02
VERACOMP: 11 ANI DE DISTRIBUTIE DE SOLUTII IT

Joi, 11 octombrie 2018, Bucuresti: VERACOMP a organizat joi, 11 octombrie, evenimentul anual dedicat partenerilor, aflat la cea de-a cincea editie, „IT OUT OF THE BOX”. Evenimentul desfasurat sub emblema „Veracomp 11” marcheaza 11 ani de evolutie a companiei in domeniul distributiei consultative, perioada in care distribuitorul IT si-a confirmat angajamentul de a dezvolta un portofoliul de solutii bazat pe tehnologii inovative. 
In cei 11 ani de activitate, Veracomp s-a bazat pe o crestere organica in fiecare aspect important al business-ului: echipa de specialisti, portofoliul de solutii si reteaua de parteneri. In prezent, Veracomp are o echipa de peste 15 specialisti, 15 branduri de solutii IT de nisa si o retea de peste 100 de parteneri la nivel national. 
Veracomp a incheiat anul fiscal 2017 cu o cifra de afaceri de peste 9 milioane USD, inregistrand o crestere de peste 40% fata de anul fiscal anterior.
\"Inovatia tehnologica nu este doar baza dezvoltarii noastre ca si organizatie, ci si una din cele mai importante componente care influenteaza modificari in comportamentul si rutina cotidiana generala. Aportul tehnologiei la mediul de business in ansamblu este fara indoiala esential si – in ultima instanta – vizeaza crearea unor avantaje si beneficii pentru utilizatorul final. De 11 ani, Veracomp a evoluat si si-a dezvoltat un portofoliul de solutii si o retea de parteneri care inteleg importanta critica a tehnologiilor inovative,” declara Catalin Matei, CEO, Veracomp. 
In cadrul evenimentului au fost marcate si noutatile anului 2018: semnarea acordului de distributie pentru Yealink, iar pe segmentul educational – acreditarea ca Centru de Training Autorizat Fortinet (ATC). 
Evenimentul a fost onorat de prezenta a 100 de participanti – parteneri si furnizori Veracomp .
Detalii privind agenda evenimentului sunt disponibile pe pagina dedicata evenimentului: http://www.veracomp.ro/event/

Comentarii