Trei ani de renovare!

06/11/2017 11:54:43
Trei ani de renovare!

Trei ani de renovare!

Dragi cititori,

Dezvoltarea unei case include mai multe etape, precum realizarea planurilor de constructie, obtinerea autorizatiilor necesare, achizitionarea materialelor si ridicarea propriu-zisa a imobilului.

In urma cu sapte ani, Cosmin si Elena Raileanu au cumparat o casa batraneasca, in centrul orasului Ramnicu Sarat, apreciind foarte mult pozitionarea, terenul generos de 900 mp si zona usor deluroasa.

Au consolidat cu subzidire cladirea veche de aproape un secol si au mai construit un livind, o bucatarie, o mansarda, o camara, marind si beciul initial al casei, lucrarile durand aproape trei ani.

Acesti trei ani au fost foarte dificili deoarece nu a existat un proiect initial si achizitiile facute de la mai multi furnizori ce nu comercializau o gama completa, nu ofereau consultanta si nici discounturi la cantitati mari.

Asta a dus la ideea site-ului nostru actual www.vindem-ieftin.ro, un portal prin care foarte multi clienti pot achizitiona orice materiale de constructii au nevoie cu ajutorul nostru.

Cosmin, pe parcursul a 3 ani a format o echipa de specialisti in materiale de constructii, care pot oferi consultanta fiecarui client in parte.

Prin faptul ca suntem revanzatori, putem cumpara materiale de constructii mai ieftine direct de la producatori, nu avem stoc, nu transportam si clientii nostri ies in profit cu pana la 17% din costul final fata de alti comercianti.

 

Noi cautam sa indentificam problemele clientului, acesta ne prezinta o lista de materiale ( necesar de materiale), iar noi ii oferim clientului mai multe variante din care sa aleaga, care mai de care mai atragatoare.

Punand accent pe calitatea produselor, pe profit realizat din rulaj, nu din adaos si pe o consiliere efecienta a fiecarui client, pentru ca la final, multumit, acesta la randul sau sa aduca alti clienti. dornici sa lucreze convenabil si eficient, cu profesionisti in domeniu.

Daca ti-a placut acest articol da like si share pentru a afla si ceilalti.

 

Tel.: 0238 560 000

Comentarii