Totul pentru o gradina primitoare si perfecta pentru relaxare in zilele de vara!

10/07/2018 12:45:23
Totul pentru o gradina primitoare si perfecta pentru relaxare in zilele de vara!

Indragim nespus vara si profitam din plin de fiecare zi insorita pe care o petrecem in natura, la piscina, in locurile noastre preferate si evident, alaturi de familie si de prietenii dragi. Vara este anotimpul in care ne programam si mult asteptatul concediu, mergem in locurile noastre de suflet sau alegem ceva calatorim intr-o locatie noua de unde sa ne intoarcem cu cele mai frumoase amintiri si suveniruri.

Este minunat sa calatorim si sa vizitam locatii noi, insa cred ca pentru fiecare dintre noi, acasa este cel mai frumos loc, locul in care suntem cu adevarat relaxati si lipsiti de orice grija. Si pentru ca totusi este vara si zilele frumoase ne indeamna sa ne bucuram de soare si de compania celor dragi, gradina casei noastre este locul ideal unde sa ne cream amintiri vara aceasta. In gradina noastra putem petrece timp de calitate cu familia noastre, dar totodata putem organiza si mici petreceri cu gasca noastra de prieteni, petreceri cu mancare, bautauri reci si evident...voia buna! Dar pentru a ne putea totusi bucura de acest minunat anotimp in confortul gradinii noastre, trebuie sa ne organizam putin si sa pregatim totul din timp pentru a avea totusi o gradina primitoare si perfecta pentru relaxare in zilele de vara!

 

Iata asadar cum putem decora gradina noastra pentru a fi primitoare!

 

Da un aer modern gradinii!

Gradina inseamna verdeata, flori colorate si frumos mirositoare, pomi fructiferi sau ornamentali si multe alte plante care anima intreg peisajul, insa cine a spus ca nu putem sa ne jucam putin cu estetica acestui spatiu? Putem foarte usor si inteligent sa intregram stilul modern in gradina noastra si sa schimbam intotalitate viziunea acestui spatiu. Putem opta pentru un tip de pavaje medii cu care putem crea modele impresionante si mai mult decat atat, acest iluminat pavaje este cea mai buna alegerea daca dorim ca seara sa cream o atmosfera calda si primitoare in gradina noastra.

 

Alege mobilier de gradina confortabil!

Pentru ca vom petrece destul de mult timp in gradina noastra, mobilierul este de departe o achizitie esentiala. Exista o multitudine de modele de seturi de mobilier de gradina, cu scaune si masa, cu canapele si masa, combinate etc., insa factorul decisiv in aceasta achizitie trebuie sa fie fara doar si poate confortul. Daca nu ai un foisor unde sa le pozitionezi, trebuie neaparat sa achizitionezi si o umbrela de gradina care sa tina umbra si sa protejeze mobilierul. In functie de spatiul de care dispui, poti achizitiona si un balasoar, un hamac sau un set de sezlonguri.

 

 

Nu uita de decoratiuni!

Decoratiunile sunt de asemenea foarte importante in peisajul gradinii si aici ne putem juca cu fel si fel de materiale si design-uri. Putem achizitiona ornamente din fier forjat in forma de bicicleta in care sa punem cateva ghivece cu flori, putem opta si pentru cateva decoratiuni din ceramica pe care le putem folosi pentru a servi mancarea sau a pune diferite gustari in ele, perne decorative pentru canapele si scaune etc., orice decoratiuni consideram ca sunt potrivite in gradina noastra si ca vor inveseli intreg peisajul.

 

 

Comentarii