„suntem-tara-cu-cea-mai-redusa-amprenta-antreprenoriala-din-ue,”-sustine-anca-dragu,-presedintele-senatului
Economie

„Suntem ţara cu cea mai redusă amprentă antreprenorială din UE,” susține Anca Dragu, președintele Senatului

0

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, s-a întâlnit, joi, cu reprezentanţii Asociaţiei Române a Băncilor cu care a discutat despre „subiecte prioritare pentru USR PLUS şi coaliţia de guvernare”.

„Împreună cu Silvia Dinică şi Claudiu Mureşan, am purtat discuţii cu Asociaţia Română a Băncilor pe subiecte prioritare pentru USR PLUS şi coaliţia de guvernare. Punem accent pe accesul facil la finanţare al IMM-urilor. Suntem ţara cu cea mai redusă amprentă antreprenorială din UE, deşi avem o generaţie de antreprenori activă în piaţă. De aceea avem ca prioritate implementarea unor soluţii noi pentru susţinerea antreprenoriatului”, a scris, joi, pe Facebook, Anca Dragu. 

Preşedintele Senatului apreciază că „trebuie să devenim un sistem predictibil fără măsuri legislative care afectează intermedierea financiară şi obligă modificări substanţiale în mediul de afaceri”. 

Sursa universul.net

Frecușuri în alianță. Virgil Popescu, iritat de comentariile lui Claudiu Năsui privind Măsura 3: „Dacă cineva a cerut finanţare pentru apartamente, degeaba a cerut”

Previous article

Prognoza CE pentru 2021-2022 susține că economia României va crește mai rapid decât media UE. Inflația, mult peste media Uniunii

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Economie