Storel Marketplace - locul ideal pentru selleri si comercianti

14/08/2018 13:10:52
Storel Marketplace - locul ideal pentru selleri si comercianti

Marketplace este locul in care devii seller si poti sa vinzi in modul cel mai simplu si avantajos pentru tine. Pe Storel Marketplace, o platforma globala de tip “all in one”, gasesti exact ce iti trebuie ca sa vinzi produsele tale.

Stim cat de dificil este sa te faci auzit intr-o lume competitiva. Chiar daca dispui de produse de calitate, se poate intampla deseori sa nu ajunga la clientii care au nevoie de ele. De aceea, ai nevoie de o platforma virtuala care sa iti permita sa incarci toate produsele tale intr-un singur loc, fara sa iti mai faci griji ca nu vor fi vizibile clientilor potriviti. Iata doar cateva avantaje pe care le ai daca devii comerciant pe Marketplace Storel:

Vinzi ce vrei tu si esti vizibil

Fie ca esti comerciant de produse pentru casa si gradina sau accesorii vestimentare, gasesti o categorie clara pe platforma globala online Storel. Nu trebuie decat sa iti incarci produsele, sa urmezi cativa pasi simplii si ai tot ce vrei sa vinzi pus exact sub ochii celor care au nevoie de produsele tale.

Nu iti faci griji ca ramai cu stocul suplimentar. Poti sa incarci stocul ramas de produse si el va fi vizibil pentru cei care au nevoie de el. Nu iti mai faci grii din cauza competitiei. Pe Storel, toti sellerii au locul lor.

Transparenta si comisioane mici ca seller

Credem ca afacerile oneste sunt cele care sunt transparente. Pe Storel ai maxim de control asupra a ceea ce faci. Stii care iti sunt prioritatile si incarci doar ceea ce vrei tu. Iti gestionezi cum vrei tu stocul si ai libertate asupra actiunilor tale.

Marketplace Storel iti ofera comisioane reduse pe masura ce evoluezi in platforma. In functie de nivelul de vanzari la care ajungi, ai sansa sa iti reduci comisioanele. Nu trebuie sa iti mai faci griji ca trebuie sa platesti taxe de arhivare si procesare a documentelor. Pe Storel iti gestionezi singur produsele si scapi de taxe suplimentare. Stii ce investesti mereu si folosesti banii asa cum vrei tu.

Gasesti multiple categorii de produse

Daca ai o afacere variata, stii ca ai nevoie sa vinzi toate produsele tale. Chiar daca ai modelatoare corporale si centuri de slabit sau unelte si ustensile pentru casa si gradina, gasesti o categorie relevanta pe Storel. Poti sa vinzi drujbe pe benzina, motocoase, pompe de apa, baterii pentru dus, blendere de bucatarie si roboti multifunctionali.

Indiferent ce afacere ai, fie ca esti un comerciant la inceput de drum sau ai o afacere mai veche, gasesti mereu o platforma moderna cu ajutorul careia sa iti poti creste sau mentine afacerea. Nu ezita sa te inscrii ca si seller pe Storel si dai curs afacerii tale intr-un mod transparent si cat mai sigur.

Poti include accesorii pentru haine, precum papioane moderne si clasice in subcategoria potrivita. Daca ai produse de curatenie pentru casa, le integrezi in cadrul promotiilor saptamanale sau reducerilor. Gasesti astfel de promotii si reduceri in fiecare zi, in cadrul fiecarei categorii.

Comentarii