Servicii de inchiriat masini Hunedoara

07/04/2018 08:39:59
Servicii de inchiriat masini Hunedoara

Firma noastra de inchirieri auto in judetul Hunedoara ofera servicii non stop de inchirieri masini in Deva si judet de la 8 euro pe zi si la preturi foarte avantajoase pe termen mai lung.

servicii renta a car hunedoara

Suntem singura firma de rent-a-car cu sediul in Deva si oferim servicii complete la standarde europene pentru persoane fizice si juridice. Garantam siguranta si un pachet complet la preturi accesibile.

In flota noastra de masini de inchiriat in Hunedoara gasiti Nissan X-Trail, VW Polo/Golf, Peugeot, Ford Focus/Fiesta si multe altele.

Oferta noastra de rent a car este pentru Otopeni Non-Stop, Brasov, Cluj dar si rent a car fara depozit (cu raspundere zero), cuprinde o varietate de modele de masini adaptate preferintelor si nevoilor fiecarui client.

Serviciul rent a car Deva urmareste sa fie intotdeauna cu un pas inaintea competitiei prin atentie la detalii, seriozitate, mentinerea unui parc auto de calitate ireprosabila si inovatii ce simplifica intregul proces de inchiriere astfel incat experienta clientilor nostri sa fie una cat mai directa, confortabila si masinile sa poata fi inchiriate si returnate in conditiile cele mai avantajoase. Din acest motiv operam printr-un sistem ce ofera clientilor posibilitatea sa returneze masinile la o locatie la alegere, cu conditia ca aceasta sa se afle sub zona de acoperire.

Programul nonstop este gandit pentru a facilita accesul la inchiriere masini pentru clientii care ajung in tara cu zboruri de noapte dar si pentru situatiile neprevazute in care poate aparea nevoia urgenta pentru o modalitate de transport in oras, sau oriunde in tara. Serviciile de inchiriat auto in Hunedoara sunt mentinute intotdeauna la cele mai inalte standarde de calitate intocmai datorita dedicatiei echipei de a intampina si prevedea nevoile clientilor nostrii.

De ce sa alegi servicii de inchiriat masini in Hunedoara si nu o alta companie de inchirieri masini? In primul rand, pentru ca ceea ce ne distinge pe noi de alte companii concurente este seriozitatea, transparenta si orientarea spre nevoile clientilor, acest lucru nefiind un simplu slogan. Pentru calitatea serviciilor noastre de inchireri masini stau drept marturie nenumarati clienti care ne-au devenit fideli, apeland de fiecare data cu placere la noi atunci cand au avut nevoie rapid de un automobil.

Pe de alta parte, compania pe care o reprezentam, poate pune la dispozitia dumneavoastra o gama variata de servicii si masini. Astfel, veti regasi in flota pe care o detinem, masini de clasa mini, pana la cele incluse in clasa de lux. Aceste masini sunt dotate complet si echipate pentru a va oferi mereu posibilitatea de a calatori in cele mai bune conditii. Suntem de parere ca putem indeplini dorintele celor mai exigenti si pretentiosi clienti in ceea ce priveste confortul, eleganta si siguranta. Pentru a va convinge de acest lucru nu trebuie decat sa luati in calcul utilizarea serviciilor pe care le oferim. Daca ne veti contacta, veti afla detalii complete despre cum puteti inchiria masinile dorite.

Mai multe detalii despre serviciile de rent a car in Hunedoara gasiti pe site.

Comentarii