Senior Software anunta cresterea cu 20% a cifrei de afaceri si lansarea unei noi divizii

26/05/2017 12:16:01
Senior Software anunta cresterea cu 20% a cifrei de afaceri si lansarea unei noi divizii

Senior Software a inregistrat o crestere cu 20% a cifrei de afaceri in 2016, comparativ cu anul precedent. Tot in 2016 compania a obtinut un profit mai mare cu peste 44% fata de 2015 si a deschis un nou punct de lucru la Iasi. De asemenea, la inceputul lui 2017, Senior Software a lansat itDepot, o platforma B2B pentru echipamente si consumabile.

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software pentru managementul afacerilor, a inregistrat o cifra de afaceri de 14.3 milioane de lei in 2016, in crestere cu peste 20% fata de 2015. Tot anul trecut compania a avut o crestere a profitului cu peste 44% fata de anul precedent.

In acelasi timp, pentru a fi mai aproape de clientii din zona Moldovei si pentru a-si consolida pozitia de business in aceasta regiune, Senior Software a deschis in 2016 cel de-al patrulea punct de lucru, la Iasi. Astfel, compania are acum un birou central la Bucuresti si trei birouri regionale in Constanta, Cluj si Iasi, iar echipa completa este formata din aproximativ 140 de angajati, din care 27% cu o vechime de peste 5 ani in companie.

 “Pentru noi, 2016 a fost un an de consolidare a echipelor din toate punctele de lucru, precum si a portofoliului de solutii software integrate pe care le oferim. Iar acest lucru s-a concretizat intr-un standard ridicat de calitate a serviciilor furnizate, precum si in rezultatele excelente pe care le-am obtinut. In 2017 continuam sa venim in intampinarea nevoilor clientilor cu noi servicii si produse prin lansarea unei divizii specializate de echipamente, care completeaza perfect solutiile noastre de business” a declarat domnul Daniel Toma, Director General Senior Software.

In prima parte a anului 2017, Senior Software a lansat itDepot, o platforma B2B pentru echipamente si consumabile. Prin intermediul acesteia, compania ofera solutii la cheie formate atat din sisteme software pentru managementul afacerii, cat si din echipamente hardware performante de la unii dintre cei mai importanti producatori si distribuitori din piata: Zebra, Honeywell, Datalogic si altii. Printre produsele disponibile pe itDepot se pot gasi: cititoare coduri de bare, scanere pentru toate tipurile de coduri, imprimante de etichete, cantare electronice, terminale mobile pentru depozite sau tablete rezistente pentru agenti.

In continuare, Senior Software isi propune consolidarea noii divizii, precum si a portofoliului de solutii. Totodata, datorita numarului din ce in ce mai mare de proiecte, compania continua extinderea echipelor in toate cele patru puncte de lucru si incurajeaza candidatii sa aplice la joburile disponibile aici: http://www.seniorsoftware.ro/cariere/.

Despre Senior Software

Infiintata in 2003, compania Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori de pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: ERP, BI, CRM, SFA, SCM, CPM, E-commerce, APS si MES.

Printre companiile care au implementat solutiile Senior Software se numara: Porsche Romania, Baneasa Moara & Baneasa Paste, ArcelorMittal Galati, Alexandrion, Croco si multi altii.

  • 300+ implementari de success
  • 14 ani de experienta
  • 130+ angajati

Website: http://www.seniorsoftware.ro/

Email: office@seniorsoftware.ro

Comentarii