Sandu Babasan:Vrei ca magazinul tau online sa impresioneze pe orice utilizator? Iata cum te poate ajuta platforma ecommerce Blugento

22/06/2018 09:19:42
Sandu Babasan:Vrei ca magazinul tau online sa impresioneze pe orice  utilizator? Iata cum te poate ajuta platforma ecommerce Blugento

Pentru ca o afacere pe Internet sa fie cat mai prospera, este absolut esential ca administratorii acestora sa ia intotdeauna cele mai bune decizii atunci cand vine vorba despre platforma ecommerce ,de serviciile web, precum si de modalitatea de promovare. Poate ca am fi tentati sa credem ca exista un mare secret al succesului in online. In realitate insa acest lucru nu exista, ci fiecare dintre alegerile pe care le facem pot avea un impact major asupra modului in care va evolua afacerea in viitor. Lansarea unui proiect online presupune desigur numeroase responsabilitati, investitii si decizii, care mai de care mai importante, insa acest lucru nu ar trebui nicidecum sa descurajeze pe niciun administrator de afacere online.

Alegerea unei platforme ecommerce a devenit o provocare pentru cei mai multi administratori de afaceri online pe fondul existentei unui numar destul de mare de astfel de platforme, care desigur fiecare promit rezultate spectaculoase. O platforma pentru magazine foarte bine cotata la ora actuala este Blugento, platforma ecommerce pe care astazi functioneaza numeroase magazine online importante. Vrei ca magazinul tau sa impresioneze pe orice utilizator? Iata de ce ai nevoie de o platforme ecommerce precum este Blugento.

 

Poti personaliza magazinul dupa bunul plac.

Modul in care magazinul tau este perceput de catre utilizatori este un factor important pentru ceea ce inseamna astazi succesul in online. Daca initial nu se punea accentul foarte mult strict pe ceea ce un magazin online comercializa, in conditiile actuale, modul in care un magazin online arata si functioneaza au devenit aspecte care pot atrage potentiali clienti sau care desigur ii pot indeparta. In acest sens, ai nevoie de o platforma ecommerce care sa iti permita sa iti personalizezi magazinul dupa bunul plac sau dupa specific. Cu siguranta utilizatorii vor fi profund impresionati daca vei reusi sa aduci ceva nou.

 

Solutii de plata si curierat deja integrate.

Un avantaj major al platformei ecommerce Blugento reiese din faptul ca aceasta vine la pachet cu o serie de functii si aplicatii deja integrate, unele dintre cele mai importante fiind desigur solutiile de plata si cele de curierat. Prin alegerea platformei Blugento vei avea posibilitatea de a reduce cateva cheltuieli aditionale pe care erai nevoit sa le suporti in cazul in care luai decizia de a merge pe o platforma clasica. In plus, Blugento vine la pachet si cu numeroase alte functii importante de care te vei putea bucura in mod gratuit.

 

Suport tehnic premium si o evolutie continua.

Suportul tehnic este foarte important atunci cand vorbim despre platforme ecommerce, astfel ca echipa Blugento face eforturi permanente pentru a oferi cele mai bune servicii de suport, astfel incat problemele tale sa fie solutionate cat mai rapid. Mai mult decat atat, platforma Blugento este una care evolueaza foarte bine avand in vedere ca in mod constant aceasta primeste update-uri de securitate, precum si alte update-uri importante pentru ca magazinul tau sa poata evolua cat mai bine.

Comentarii