Salamander Constanta – tamplarie PVC, ferestre, usi

08/11/2017 09:33:09
Salamander Constanta – tamplarie PVC, ferestre, usi

Salamander a reusit sa-si faca un renume prin calitatea serviciilor pe care le ofera. Fiind un producator si prestator de servicii de montare tamplarie PVCSalamander si-a propus sa ofere intotdeauna clientilor sai profesionalism si calitate.

Au inceput activitatea pentru prima oara in Constanta, devenind in scurt timp renumiti pentru productia detamplarie PVCTermopanele Salamander se deosebesc de restul termopanelor de pe piata prin calitatea premium, specific nemteasca. Salamander executa ferestre si usi termopane de calitate, iar pretul cu siguranta va va incanta foarte mult. Cu alte cuvinte, Salamander Constanta au un anumit renume pentru executarea de ferestre si usi termopane.
Alegand tamplaria Salamander veti beneficia de izolatie termica si fonica incredibile.

Termopanele Salamander beneficiaza de 3, 5, 6 si respective 7 camere de izolare, oferindu-va un confort sporit.

In ultimii 10 ani, sistemele specifice pentru tamplarie Salamander s-au diversificat chiar si mai mult, existand, astazi, binecunoscutele DESIGN-uri: 2D, 3D, iD si mD.

Noi am incercat sa aducem aproape de dumneavoastra prin site-ul nostru www.vindem-ieftin.ro doi mari producatori de tamplarie pvc ADF si tamplarie PVC Salamander.

ADF produce ferestreusi si geam termoizolator pe o linie de productie complet automatizata la cele mai inalte standarde. Astfel, peste 90% din operatiile ce se executa in ciclul de productie, se fac pe utilaje de ultima generatie, garantand o calitate exceptionala, constanta. Fiecare operatie din cadrul fluxului de productie este atent
monitorizata, avand astfel posibilitatea ca personalul de la serviciul clienti sa stie in permanenta in ce etapa se afla produsele ADF.

Cu ajutorul acestor doi mari producatori de tamplarie pvc incercam sa aducem cat mai aproape de dumneavoastra adevaratul pret al tamplariei pvc si calitatea profilelor nemtesti la cele mai mici preturi de pe piata raport pret/calitate.

Tamplaria pvc comercializata de Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro are durata mare de viata este si probata de-a lungul celor 40 de ani de utilizare a ferestrelor Salamander si ADF pe pietele din intreaga lume si certificate prin rezultatele testarilor de durabilitate in mediul urban si industrial. Tamplarie pvc Salamander la cel mai bun pret din Romania.

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

Daca ti-a placut acest articol da like si share pentru a afla si ceilalti.

Tel.: 0238 560 000

Daca ti-a placut acest articol da like si share pentru a afla si ceilalti.

Comentarii