Rulouri cu lamele din aluminiu pentru o calitate mai buna a vietii

06/11/2018 11:38:25
Rulouri cu lamele din aluminiu pentru o calitate mai buna a vietii

Rulourile de exterior sunt cea mai buna solutie pentru a va proteja ferestrele sau usile de pe terasa, oferind in acelasi timp cladirilor o nota distinca de estetica exterioara.

Sunt realizate din aluminiu, un material avantajos, de inalta calitate, care garanteaza o functionare si o durata mai lunga de viata a produsului. De asemenea, rulourile exterioare din aluminiu isi pastreaza forma si culoarea mai bine decat PVC-ul si ofera o protectie eficienta impotriva efractiei. In acelasi timp, ofera un control excelent al luminii si imbunatatesc randamentul termic al ferestrelor.

Lamelele rulourilor pot fi actionate atat manual, cu ajutorul unui snur, dar si electric. Actionarea electrica consta in utilizarea motoarelor electrice tubulare actionate de comutatoare simple sau cu telecomanda. Rulourile pot fi instalate prin pozitionarea suprapusa pe ferestre a carcasei lamelelor sau aplicate la exterior.

Protectie sporita impotriva privirilor indiscrete, soarelui si zgomotului

Cand sunt sunt inchise rulourile formeaza o perna de aer foarte izolanta. Acest lucru va permite sa va imbunatatiti izolatia termica cu aproximativ 45% si economisiti 10% din energia consumata.

Reducerea pierderilor de caldură, reducerea costurilor cu energia datorita pernei izolatoare de aer dintre cortina ruloului si fereastra prin minimizeaza  puntilor termice iti aduc doar avantaje.

Pentru a exploata pe deplin efectul de izolare, rulourile au  o garnitura etansa in jurul zonei ferestrei. Caldura ramane in interior si frigul afara. In zilele toride efectul este inversat. In ambele scenarii, economisesti energie si beneficiezi de un climat interior mai bun.

Radiatiile de caldura si UV sunt pastrate in exterior pe timpul verii si, ori de cate ori doriti, sunteti protejati de ochii curiosi.

Rulourile exterioare din aluminiu ofera o protectie imbunatatita impotriva zgomotului, datorita spumei de poliuretan de inaltă densitate, care este injectata in partea interioara a lamelelor. 
Usile si ferestrele sunt protejate prin impiedicarea accesului celor curiosi si cel mai important, va ofera  liniste atunci cand va deplasati la serviciu sau intr-o vacanta. 

Acum puteti adauga protectie, intimitate si izolare locuineti Dvs., la atingerea unui buton. 

Design-urile atractive completeaza decorul exterior fara a va ascunde ferestrele, in timp ce comenzile manuale sau motoarele electrice asigura o operare usoara si de incredere. Motoarele sunt sigilate, deci nu necesita intretinere. Pot functiona fara probleme de ani de zile.

 

 

Comentarii