Noua oferta de iarna pentru serviciile de inchirieri auto in Bucuresti lansata de Promotor Rent a Car Romania

06/11/2017 14:08:56
Noua oferta de iarna pentru serviciile de inchirieri auto in Bucuresti lansata de Promotor Rent a Car Romania

Promotor Rent a Car Bucuresti lanseaza oferta de iarna cu preturi fara concurenta (oferta completa de preturi si conditiile de inchiriere le puteti gasi pe site-ul www.auto-rent.ro).

Oferte speciale cu si mai multe beneficii pentru clienti.

In perioada urmatoare ii invitam pe toti cei care vor sa inchirieze masini sa profite de aceste preturi si sa rezerve din timp o masina in Bucuresti. Ca si in anii trecuti compania de inchirieri masini vine cu in intampinarea clientilor sai cu oferte speciale si gratuitati pentru anumite accesorii (Gps, lanturi de iarna, sofer aditional gratuit) la inchirierea unor anumite tipuri de masini.

Dupa succesul pe care l-a avut incheind o serie de parteneriate cu operatorii locali de inchirieri auto Bucuresti si dupa ce a reusit rapid sa se extinda la nivel national, Promotor Rent a Car anunta ca doreste sa intre in contact cu mai multe companii locale din Bucuresti care ofera servicii de inchirieri masini si care vor sa isi extinda afacerea.

Despre Promotor Rent a Car Bucuresti

Promotor Rent a Car Bucuresti activeaza cu succes pe o piata destul de competitiva, in care companiile romanesti de inchirieri auto au reusit prin incheierea unor parteneriate puternice sa faca o concurenta serioasa multinationalelor. Punand accentul pe transparenta si pe flexibilitatea prin care se adapteaza la nevoile clientilor, Promotor Rent a Car este, de asemenea, un furnizor de servicii de inchirieri masini Bucuresti care nu percepe clientilor taxe suplimentare la anularea rezervarii.

Reamintim clientilor nostri ca Promotor Rent a Car Bucuresti ofera posibilitatea anularii unei rezervari, oricand, fara niciun cost. De asemenea nu percepe plati in avans sau folosirea unui card de credit pentru efectuarea unei rezervari online! Serviciile de inchiriere sunt disponibile si pe Aeroportul din Bucuresti. Inchirieri auto Otopeni Bucuresti Aeroport cu absolut toate taxele incluse! 

Contact

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati site-ul www.auto-rent.ro. Ne puteti de asemenea contacta la 0734 403 403 sau ne puteti scrie la office@auto-rent.ro

Comentarii