Noi sesiuni de certificare | First Time Manager

31/05/2018 13:08:17
Noi sesiuni de certificare | First Time Manager

In perioada iunie - septembrie 2018, CODECS organizeaza cursul intensiv de Management Essentials| First Time Manager!

Pe langa adaptarea la un nou rol cu responsabilitati sporite, noii manageri trebuie sa invete sa fie lideri si sa comunice eficient atat cu angajatii din subordine, cat si cu ceilalti manageri sau cu directorii executivi.
Descoperiti gama variata de tips&tricks necesara pentru a conduce o echipa intr-un mod eficient, luand cele mai bune decizii, prin asimilarea notiunilor si a potentialelor situatii cu care va puteti intalni in cariera de manager.

Programul CODECS Management Essentials | First Time Manager ofera pregatirea necesara noilor manageri, imbinand pe parcursul celor 4 luni de studiu activitatile online cu prezentarile in sala de curs si mentoratul pentru realizarea proiectelor individuale.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2018 http://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe pagina nostra LinkedIn.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Te asteptam!

Comentarii