NAMEBOX a implementat noul sistem de protectie DDoS by Arbor

20/06/2018 12:12:26
NAMEBOX a implementat noul sistem de protectie DDoS by Arbor

In luna Aprilie NAMEBOX a implementat noul sistem de protectie DDoS by Arbor pentru toate serviciile de web hosting oferite de catre compania de web hosting. Sistemul de protectie DDoS by Arbor ofera protectie importiva mai multor tipuri de atacuri de la cele mari consumatoare de banda ale protocoalelor de retea (network layer), pana la cele mai putin consumatoare de banda, atacuri la nivel de aplicatii (application layer).

Atacurile de tip DDoS sunt o incercare frauduloasa de a indisponibiliza sau bloca resursele unui server web. Acest gen de atac este efectul eforturilor intense ale unei persoane sau a unui grup de persoane de a impiedica un site sau o aplicatie sa fie accesibila o perioada de timp.

Atacurile de tip DDos prezinta cea mai mare amenintare pentru aplicatiile online, iar in prezent se confrunta cu acest fenomen un numar tot mai mare de companii di provideri din intreaga lume, numarul atacurilor fiind in crestere de la o zi la alta. Doar in anul 2018 s-a inregistrat o crestere cu 40% a clientilor care sunt tinta unui atac de acest gen.

Tinand cont de numarul atacurilor DDoS si de dimensiunea acestora, metodele de protectie utilizate pana in prezent, precum firewall-uri sau solutii hardware oferite de ISP-uri devin din ce in ce mai ineficiente.

Pentru a proteja site-urile gazduire pe serverele NAMEBOX am incheiat un parteneriat cu centrul de date GTS pentru furnizarea serviciilor de protectie DDoS by Arbor.

Bazandu-se pe reteaua sa de mare capacitate si pe tehnologiile multiple care ii permit monitorizarea, analiza si detectia traficului suspect, partenerul nostru GTS Telecom ofera servicii Anti DDoS care asigura o reducere semnificativa a efectelor cauzate de un potential atac DDoS.

Serviciul Anti DDoS by Arbor are ca scop asigurarea protectiei traficului directionat prin reteaua GTS catre NAMEBOX in cazul unui atac DDoS si include toate procedurile necesare pentru protejarea sistemelor de telecomunicatii din cardul retelei.

Pentru mai multe detalii despre serviciile si ofertele NAMEBOX puteti vizita site-ul companiei.

Comentarii