Mocasinii inca sunt in tendinte

13/06/2018 13:06:14
Mocasinii inca sunt in tendinte

Mocasinii au fost o piesa esentiala in ceea ce priveste stilul masculin, iar acest lucru a fost valabil inca din momentul in care au fost inventati pentru prima oara in Norvegia, in anul 1930.

Acestia au fost introdusi pentru prima oara pe piata de Nils Gregoriusson Tveranger, cand a creat un nou design pentru pantofii destinati barbatilor. Mai tarziu, o familie locala a inceput sa preia modelul propus de Nils si sa produca incaltaminte, pe care o vindea pe plan local.

Dupa ce anii au trecut, mocasinii au devenit treptat o piesa esentiala, in anii ’50 devenind destul de apreciati in randul barbatilor. Astazi, mocasinii sunt in tendinte, fiind prezentati pe podiumurile marilor case de moda si fiind preferati de foarte multi barbati.

Modelele de mocasini sunt din ce in ce mai diverse, acestia venind in diferite designuri si culori, ceea ce ii face potriviti pentru a complete orice tinuta, de la cea casual pana la cea eleganta.

Fiind confectionati din diferite materiale, in special din piele, mocasinii sunt foarte usor de purtat atat in tinutele de zi, cat si in tinutele de seara, insa doar in sezonul cald, cand temperaturile sunt “prietenoase”. Poarta cu incredere mocasini la diferite tinute si vei reusi sa obtii un stil impecabil.

Comentarii