mirel-radoi:-“va-pot-asigura-ca-jucatorii-dau-totul-pe-teren”
Sport

Mirel Rădoi: “Vă pot asigura că jucătorii dau totul pe teren”

0

România va întâlni mâine în deplasare Armenia în cea de a treia etapă a grupei J din Preliminariile pentru CM 2022.

La conferința de presă de dinaintea partidei, Mirel Rădoi a declarat că se așteaptă la un meci mult mai diferit față de cel cu Germania:

“Va fi altă partitură cu Armenia, valoarea jucătorilor e alta față de meciul cu Germania. Am avut deja o ședință în care am clarificat lucrurile bune și cele rele făcute. Nu vor semăna cele două meciuri. Noi nu încercăm să comparăm echipele. Vrem posesia, dar cât ne permit adversarele. Cu Germania am fi avut posesie doar dacă aveam o a doua minge”

Selecționerul a analizat și adversarul de mâine:

“Antrenorul lor a început să antreneze când m-am născut eu. Încearcă să aibă posesie și am observat un plus când nu joacă vedeta lor, Mkhitaryan. Atunci sunt mai agresivi. Chiar dacă nu fac pressing, au capacitatea de a plimba mingea dintr-o parte în alta. Spre exemplu, nu au forța irlandezilor, dar sunt mai iuți”

Rădoi consideră că jucătorii săi pot duce meciuri din trei în trei zile:

“Rapoartele fizice sunt mult mai bune decât în perioada septembrie-octombrie. Atunci era normal, jucătorii nu făcuseră pregătire atunci, din cauza pandemiei. Acum e normal să fie mult mai bine. Nu e o diferență foarte mare între ei. Asta poate pentru că au fost investiții făcute la departamentul medical, pentru o recuperare rapidă”

Mirel Rădoi a răspuns și la criticile fanilor venite după cele două meciuri de săptămâna trecută:

“Așa suntem noi ca nație, 20 de milioane de antrenori. Important e să jucăm bine și să aducem punctele. Nu pot face promisiuni, dar vă pot asigura că jucătorii dau totul pe teren. Nu vor mai ieși cu capul plecat! Se poate îmtâmpla să nu fim cei mai inspirați, dar atitudinea va fi ceea care trebuie. Știam că va fi o provocare încă de la barajul cu Islanda”

România va înfrunta mâina Armenia în deplasare de la ora 19 în direct la PRO TV.

Sursa 27sportas.ro

Marian D.

STUDIU: Aproape jumătate dintre liderii în afaceri din lume anticipează pentru 2022 revenirea la normal

Previous article

Ministrul Energiei, mesaj pentru investitori privind legea offshore

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Sport