Mici piese de mobilier si decoratiuni de care are nevoie orice femeie in dormitor

27/04/2017 13:51:16
Mici piese de mobilier si decoratiuni de care are nevoie orice femeie in dormitor

Alaturi de persoana iubita traim si memoram cele mai frumoase momente pe care reusim sa le adunam in aceasta viata, iar compromisurile sunt unele din lucrurile pe care invatam sa le face pe intreg parcursul povestii noastre. Nu mereu reusim sa fim de acord cu parerile, preferintele si aspiratiile celui drag, dar asta nu inseamna ca nu putem incerca sa il sustinem sau sa pune toate detaliile cap la cap pentru a ajunge in final la o hotarare comuna. Momentul achizitionarii unui imobiliar cat si amenajarea si decorarea acestuia pot crea anumite tensiuni si discutii in urma gusturilor diferite pe care le avem.

Pentru a evita toate aceste probleme, o comunicare eficienta si o trecere in revista a tuturor posibilelor achizitii, in materie de mobilier si decoratiuni, va fi cea mai buna solutie, iar pentru ca rezultatul sa fie cel dorit, optati pentru culori neutre astfel incat sa nu predomine nici culoriile feminine, cat nici cele ale genului masculin. Dormitorul, este probabil cel mai discutat loc din intreaga locuinta dar, decorat in armonie cu restul imobilului si folosind de asemenea culori neutre, nu vor exista discutii in contradictoriu iar rezultatul va fi unul placut si potrivit amandurora. Exista insa cateva mici obiecte de detaliu de care are nevoie o femeie in dormitor, dar care nu il vor feminiza in exces si nu ii vor schimba ambinta, poate doar il vor infrumuseta putin mai mult. Aceste mici piese de mobilier si decoratiuni le putem achizitiona din magazinul online Treefantasy.com, un magazin care, prin fiecare piesa de mobilier si obiect de decoratiune incearca sa spuna o anumita poveste si sa creeze o ambianta deosebita. Asadar, pentru ca dormitorul tau sa fie mult mai confortabil si sa aiba de asemenea putin si din nota ta personal-feminina ai nevoie de cateva mici detalii, precum:

 

O oglinda cu model deosebit

Este cert faptul ca femeile petrec foarte mult timp cu ingrijirea personala, iar oglinda este un obiect care nu trebuie sa lipseasca din dormitor. Bineinteles ca aceasta nu trebuie sa fie destinata doar dormitorului, o oglinda este mai mult decat eficienta chiar si in apropierea usii de la intrare deoarece, o ultima verificare a tinutei este mereu de prisos.

Oglinda Juliette - www.treefantasy.com

Oglinda Juliette - www.treefantasy.com 

Un tablou inedit

Tablourile sunt obiectele de décor care dau culoare si armonie oricarei incaperi din locuinta ta, iar in dormitor, deasupra patului putem atarna un tablou mare si frumos care sa completeze perfect decorul camerei.

Tablou Umbrellas - www.treefantasy.com 

Un fotoliu confortabil pentru citit

Barbatii, de obicei, isi amenajeaza un birou propriu sau au un locsor special in care isi exercita activitatiile. Unei femei ii este destul un fotoliu confortabil, asezat in camera menita relaxarii , in care sa se destinda cu o carte buna sau pur si simplu si sa rasfoiasca revistele preferate.

Fotoliu Jefferson Sand - www.treefantasy.com

In concluzie, daca vrei ca in intimitatea dormitorului tau sa te bucuri de cateva obiecte de mobilier si decoratiuni care poarta nota ta personala si feminina, magazinul online Treefantasy.com iti va oferi cele mai bune solutii de decoratiune astfel incat, dormitorul vostru sa fie unul de vis, atat pentru tine cat si pentru cel cu care il imparti.

Comentarii