Librăria Creștină Isaharus, o librărie aproape de sufletul nostru.

11/06/2018 11:33:07
Librăria Creștină Isaharus, o librărie aproape de sufletul nostru.

Librăria Isaharus a luat naștere în anul 2014 și este deci o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta.

Aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediţii rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai interesante jucării, CD/DVD , cărți de anticariat. În plus, facem tot posibilul ca ele să ajungă la tine cât mai repede, ca tu să poți răsfoi, privi, asculta din confortul casei tale. Pe lângă toate acestea, www.isaharus.ro este o platformă de informare. Aici îți recomandăm cele mai noi titluri, cele mai cititite, cele mai ascultate, cele mai jucate, cele mai discutate publicații, oferindu-ți posibilitatea să îți spui opinia și să recomanzi și altora.

Miclea Isahar cel care a gândit acest proiect ne-a relatat următoarele:

Am gândit acest proiect în 2014 pentru a oferi oamenilor șansa să fie mai aproape de adevăr, de cărți și de un mediu plăcut unde pot să găsească liniște și momente de relaxare însă dincolo de toate aceste aspecte pozitive dorim să fim o mărturie pentru cei care nu-l cunosc pe Dumnezeu, pentru cei care vor să cunoască adevărul și să-i sprijinim pe cei aflați în nevoi prin proiectele noastre sociale. Căutați să sprijiniți lucrarea noastră prin comenzi și donații. Dorim să avem propășire și să ducem la bun sfârșit tot ce am început dar pentru asta avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Vă mulțumim și dorim ca Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Librăria Isaharus aparţine celor care şi-au imaginat o librărie aproape de sufletul lor, nu ar însemna nimic fără tine, cititorule, care apreciezi publicaţiile noastre, le cumperi, le citeşti, le prezinţi şi altora sau le oferi cadou. Alături de noi în acest exerciţiu continuu de imaginaţie sunt toţi cei care au încredere în puterea cărţilor de a schimba și modela caractere, în puterea muzicii de a schimba mentalităţi. O vorbă înţeleaptă spune: "Eşti ceea ce mănânci " iar spiritual vei deveni neîntârziat ceea ce înmagazinezi în inimă, de aceea un împărat înţelept spunea: "Strâng Cuvântul Tău în inima mea ca să nu păcatuiesc..."


Pentru mai multe detalii vizitați https://www.isaharus.ro 

Comentarii