Lansare platforma MEDIPRICE

19/12/2017 17:43:15
Lansare platforma MEDIPRICE

Societatea Mediprice Group SRL, cu sediul in Bucuresti, anunta lansarea pentru public a site-ului www.mediprice.ro.

Mediprice este primul portal medical de comparare a preturilor din Romania, prima platforma  care listeaza serviciile clinicilor medicale in functie de pret si geolocalizare.

Mediprice este proiectul pilot adresat atat utilizatorilor cat si clinicilor inscrise, proiect care va sprijini mentinerea gradului de competivitate in piata medicala privata din Romania, care va facilita gasirea unui serviciu medical atat din punct de vedere al localizarii cat si al pretului aferent.

“Ne-am dorit sa aducem în mediul on-line un serviciu nou si util cetatenilor, oferind catre public un website simplu, structurat și în care se pot gasi rapid informatii referitoare la costurile serviciilor medicale . Am integrat in platforma functii precum comparatorul de preturi, geolocalizarea, calculator de preturi, motor de cautare a serviciului medical, sectiune de forum, toate acestea inglobate într-o platformă cu un design modern, intuitiv, ce ofera o experienta placuta utilizatorilor.”, a declarat d-na Pintilie Eliza, Director Marketing și Comunicare Mediprice Group.

Obiectivul platformei este stabilirea unei legaturi intre vizitatorii website-ului si clinicile medicale private inscrise pe mediprice.ro prin redirectionarea acestora catre clinica aleasa in baza unor criterii de selectie existente pe platforma: localizare, pret, decontare CAS sau brand-ul clinicii.

“Scopul nostru este sa creem o punte de legatura intre persoanele care necesita informatii legate de pretul unui serviciu medical si cei ce le ofera, practic sa le facilitam cautarea” a mai declarant d-na Pintilie.

Mediprice.ro a fost proiectat începând din anul 2016 si este un proiect ambitios care treptat va conduce la prima bursa de valori de servicii medicale din Romania.

Comentarii