Kruger&Matz își extinde portofoliul de căști fără fir cu modelele Street 2 Wireless și Wave BT

28/09/2017 11:38:01
Kruger&Matz își extinde portofoliul de căști fără fir cu modelele Street 2 Wireless și Wave BT

Căștile reprezintă o categorie importantă din portofoliul Kruger&Matz, ea crescând sistematic cu modele de căști in-ear sau pe urechi. Suntem atenți la interesul tot mai crescut al clienților în ceea ce privește dispozitivele wireless, care, datorită lipsei cablurilor, oferă mai multă libertate. Având în considerare potențialul acestui segment Kruger&Matz a introdus recent două noi modele de căști din categorii diferite de preț.

Prima dintre noutăți completează seria de căști fără fir de la Kruger&Matz. Disponibile în trei culori, Street 2 Wireless au la bază tehnologia Bluetooth 4.1. Mai mult, tehnologia apt-X face ca tu să poți asculta muzică la aceiași calitate a sunetului ca și cea oferită de căștile cu fir. Schimbă muzica sau răspunde la apeluri fără să îți scoți telefonul din buzunar cu ajutorul butoanelor de control plasate pe una dintre apărătoarele de urechi.

Headband-ul perfect conturat și ușor ajustabil al modelului Street 2 Wireless împreună cu apărătoarele de urechi confortabile îți permit să asculți muzică ore în șir, fără a cauza oboseală. Iar designul pliabil le face să ocupe puțin spațiu, astfel încât vor încăpea cu ușurință în geanta sau rucsacul tău. Căștile vin însoțite de un etui ce te va ajuta să le protejezi în timpul transportului.

Vezi prezentarea video: 

Kruger&Matz introduce în oferta sa și căștile Wave BT pentru cei care sunt interesați de produse de calitate la un preț pe care ți-l poți permite. Este un model compact și ușor, bazat pe tehnologia Bluetooth 2.1, echipat cu microfon, posibilitate de management apeluri, tot ceea ce ai nevoie pentru o utilizare confortabilă. Cele două modele diferă prin slotul pentru card de memorie, care îți permite să asculți muzică de pe alte medii de stocare, fără să trebuiască să mai încarci de exemplu și bateria telefonului.

Căștile Wave BT sunt disponibile în două culori, alb și negru, iar bateria încorporată de 220 mAh îți permite, în funcție de setările individuale, să te bucuri de muzica preferată până la 5 ore.

Produsele sunt disponibile în magazinul oficial www.krugermatz.ro la următoarele prețuri: Street 2 Wireless – 299 Ron, BT Wave – 99 Ron.

Mai multe informații:

www.krugermatz.ro

www.facebook.com/KrugerMatzRomania

***

Brandul Krüger&Matz a apărut pe piața din Polonia în 2010, istoria sa fiind cel mai bine caracterizată de două cuvinte: pasiune și viziune. Krüger&Matz dorește să își inspire clienții să trăiască ghidați după valori și pasiune, iar prin produsele sale își propune să le ofere acestora instrumentele necesare pentru o viață mai bună. Drept urmare, din portofoliul Krüger&Matz fac parte căști cu un design și o calitate a sunetului foarte bună, echipamente audio, precum și dispozitive mobile moderne ca tablete și smartphone-uri. Krüger&Matz este un brand care le oferă oamenilor o opțiune, rămânând la latitudinea lor dacă doresc să achiziționeze un produs care aparține unui producător renumit sau să benficieze de un produs nou, cu aceeași calitate și funcționalitate, dar la un cost mult mai accesibil. Întrebarea pe care Krüger&Matz o adresează utilizatorilor este: merită să alegi un produs mult mai accesibil și astfel să poți investi mai mult în pasiunile tale?

Contact media:

Andreea Viciu, PR and marketing specialist

0729.99.10.74, andreea.viciu@krugermatz.ro

 

Comentarii