Instalatii gaze bucuresti

23/11/2017 17:35:23
Instalatii gaze bucuresti

Instalatii gaze Bucuresti – oricand, la nevoie !

Atunci când vine vorba de nevoile dvs. de energie și aparatură, tehnicienii specialiști de service și de instalare sunt aici pentru a vă servi.Tehnicienii de la instalatii gaze Bucuresti au cunoștințele și experiența pentru a face munca corectă.

Vă putem ajuta cu servicii de instalare și reparații pentru aparatele de gaze naturale. Firma noastra, in urma incheierii contractului cu dvs. se ocupa de tot ceea ce este legat de:

  • proiectarea instalatiei de gaze naturale;
  • depunerea documentatiei la distribuitorul de gaze naturale din zona, in vederea avizarii dosarului;
  • executarea lucrarii;
  • receptia lucrarii, facuta in prezenta unui reprezentant al distribuitorului de gaze naturale;
  • punerea in functiune a instalatiei de utilizare gaze naturale.

În plus, instalatii gaze Bucurestiofera servicii de reparații și inspecții pentru cuptoare cu gaz natural și încălzitoare de apă.

Instalatii gaze Bucuresti vă recomandăm ca aparatele dvs. de gaze naturale, în special cuptorul dvs., să fie inspectate anual pentru a vă asigura că acestea sunt curate, sigure și în stare bună de funcționare. Și promisiunea noastră față de dvs., fie că vă inspectăm casa sau dacă instalați un aparat nou, este să vă dați pacea minții știind că lucrarea a fost făcută corect.

Tevile de gaz vă conectează energia la dvs. în cel mai sigur mod posibil.

Tevile de gaz sunt una dintre cele mai sigure modalități de a transporta gazele naturale care încălzesc locuințele și întreprinderile. Și livrarea acestei energii în siguranță înseamnă a pune și a menține conductele in stare de functionare corecta. Vrem să vă ajutăm să eliminați orice risc posibil.

 

Când un combustibil arde, produce monoxid de carbon. Deci, atunci când echipamentele de ardere a combustibilului nu funcționează corect, sistemele de ventilație nu funcționează sau căminele sunt susținute, monoxidul de carbon produs poate deveni periculos și chiar pune în pericol viața. Nu vrem să se întâmple asta. Așadar, am creat această listă de sfaturi de siguranță.

 

Asigurați-vă că echipamentul dvs. pentru gaze naturale și toate sistemele de aerisire aferente sunt inspectate anual de un profesionist licențiat.

Verificați în mod regulat orificiile de evacuare ale echipamentelor de gaze pentru blocaj, inclusiv zăpadă și gheață.

 Instalați, întrețineți și utilizați detectorii de dioxid de carbon. Nu utilizați niciodată un cuptor cu gaz sau arzatoare pentru a încălzi casa.

Nu utilizați încălzitoare portabile în interior decât dacă sunt proiectate și aprobate pentru utilizare în interior.

 

Dacă întâmpinați oricare dintre aceste simptome și credeți că surgerea de gaze este cauza, părăsiți locația dvs. curentă și apelați-ne.

Simptome:

Ameţeală

Greaţă

Durere de cap

Oboseală

Dificultăți de respirație

O flacără galbenă / instabilă a arzătorului

Un miros neplacut de ardere

Depozitele de funingine neagră pe aparatele și gurile de ventilație

Creșterea umidității în interiorul ferestrelor

Dacă începeți să observați:

 

O flacără galbenă / instabilă a arzătorului

Un miros neplacut de ardere

Depozitele de funingine neagră pe aparatele și gurile de ventilație

Creșterea umidității în interiorul ferestrelor

Apelați un profesionist licențiat de la instalatii gaze Bucuresti pentru ca echipamentul dvs. să fie inspectat imediat. Alegeti siguranta dumneavoastra si a casei dumneavoastra alegand instalatii gaze Bucuresti cu incredere !

Comentarii