Imprimantele refurbished, o alegere optima pentru noi in conditiile actuale?

02/08/2017 10:59:22
Imprimantele refurbished, o alegere optima  pentru noi in conditiile actuale?

Lumea moderna ne ofera astazi o varietate de oportunitati avand in vedere ca avansarile care se fac in mai toate domeniile ne asigura o imbunatatire a calitatii vietii. Tehnologia este un domeniu care ne incanta inexplicabil pe foarte multi dintre noi, acesta fiind si motivul principal pentru care adesea asteptam cu sufletul la gura lansarea unor noi echipamente sau dispozitive care sa ne ajuta sa ne eficientizam timpul si mai mult. Imprimantele sunt dispozitive foarte utile pentru societatea moderna in conditiile in care nu am renuntat inca la hartie si la printare, cu toate ca tehnologia moderna ne-ar permite in orice moment sa facem acest lucru.

Achizitionarea unei imprimante este fara indoiala o decizie importanta, mai ales atunci cand vorbim despre companii unde performanta acestor echipamente ar trebui sa fie un criteriu de selectie de baza. O alternativa foarte buna pe care o avem la indemana atunci cand nu vrem sa cheltuim sume exorbitante sunt imprimantele refurbished pe care le putem achizitiona din magazinul online de profil Server-Config.ro. Iata asadar si alte cateva motive care pot sustine acest argument.

Imprimantele refurbished functioneaza excelent.

Unul dintre lucrurile care ar trebui sa ne intereseze cel mai mult atunci cand facem o astfel de achizitie este functionalitatea acestui produs. O imprimanta refurbished isi poate indeplini cu succes scopul avand in vedere ca un astfel de produs este indelung testat de cel putin 3 ori catre o echipa de tehnicieni, astfel ca produsul pe care il vei primi, va fi functional in proportie de 100%, deci te vei putea bucura de functionalitatea acestuia pentru vreme indelungata.

O imprimanta refurbished are un pret mult mai avantajos.

Un mare avantaj al unui astfel de produs este dat de faptul ca spre deosebire de varianta noua a acestora, produsele refurbished au un pret de achizitie cu mult mai mic, astfel ca nu vei fi nevoit sa te constrangi financiar pentru o anumita perioada de timp. Aceste produse sunt cu atat mai avantajoase atunci cand vorbim despre companii mari si mici unde trebuie achizitionat un numar mai mare de astfel de produse si unde veiti avea sansa de a economisi o suma importanta de bani daca veti opta pentru un astfel de produs.

Beneficiezi de minim 24 de luni garantie.

Un alt avantaj al alegerii acestor produse reiese din faptul ca pentru orice produs refurbished achizitionat (exceptie fac bateriile de laptop) prin intermediul magazinului Server-Config.ro iti aduce automat o perioada de garantie de minim 24 de luni, garantie care in anumite conditii poate fi extinsa chiar si pana la 60 de luni, astfel ca orice problema aparuta in aceasta perioada, va fi remediata de catre un service autorizat in cel mai scurt timp.

Www.server-config.ro este un magazin online in cadrul caruia aveti posibilitatea de a regasi una dintre cele mai diversificate game de produse refurbished, de la computere si laptop-uri, pana la diverse modele de imprimanta si servere pe care le putem cumpara la preturi cu adevarat concurentiale.

Comentarii