HiGeen Harrar cremă pentru masaj

29/11/2017 11:33:45
HiGeen Harrar cremă pentru masaj

Prin formula sa cu uleiuri esențiale naturale, crema pentru masaj Harrar de la HiGeen ajută la diminuarea durerilor articulare și musculare, creând și un efect relaxant de lungă durată, făcându-se astfel utilă atât persoanelor cu astfel de dureri cât și pentru prevenirea acestora după efort, dacă este aplicată atât înainte cât și după efortul fizic.

Uleiurile naturale de eucalipt, cimbru și terpentină, precum și mentolul din compoziția cremei pentru masaj Harrar se absorb rapid și produc un efect de încălzire la nivelul mușchilor și articulațiilor prin stimularea circulației în zona masată. Prin proprietățile lor terapeutice și aromatice, ajută la relaxarea musculară, efectul fiind de durată.

Tocmai pentru utilitatea atât de vastă, având și scop preventiv, HiGeen ne pune la dispoziția crema pentru masaj Harrar în două forme practice din punct de vedere cantitativ. Tubul de cremă pentru masajde 120 mililitri ne este la îndemână oriunde, devenind astfel aliatul de nădejde atunci când durerile musculo-articulare ne suprind departe de casă, iar varianta de cutie cu cremă Harrar de 840 mililitri ne ajută, în propria casă, să ne simțim ca după o ședință de masaj preofesională, fiind o investiție pe termen lung, la un raport preț-calitate avantajos.

Comentarii