Hardwork sau Network? Învață să alegi calea ușoară, la Masterclass-ul susținut de Andy Lopata pe Hardwork sau Network? Învață să alegi calea ușoară, la Masterclass-ul susținut de Andy Lopata pe 21 și 22 iunie.

06/06/2017 17:12:07
Hardwork sau Network? Învață să alegi calea ușoară, la Masterclass-ul susținut de Andy Lopata pe Hardwork sau Network? Învață să alegi calea ușoară, la Masterclass-ul susținut de Andy Lopata pe 21 și 22 iunie.

Au mai rămas 15 de zile până când cel supranumit Mr.Network de către publicaÈ›ia The Sun vine în România pentru a susÈ›ine un Masterclass de două zile, dedicat tuturor celor care îÈ™i doresc să înveÈ›e cum să transforme relaÈ›iile sociale într-un instrument strategic de dezvoltare a carierei sau a afacerii.

 

Andy Lopata se va afla la BucureÈ™ti pentru două zile, în cadrul evenimentului organizat de Black Card Events. AcÈ›iunea se va desfasura la Crystal Ballrooms Palace È™i va reuni specialiÈ™ti în marketing È™i comunicare, manageri de proiecte, oameni implicaÈ›i în mediul corporate È™i antreprenori care îÈ™i doresc să înveÈ›e cum să folosească networking-ul ca pe cea mai puternică resursă profesională.  

 

Ziua I – Networking for career development

Degeaba le È™tii pe toate în industria în care activezi. Daca nu îi È™tii pe toÈ›i.

Cariera ta este, în esență, primul business pe care trebuie să îl manageriezi cât mai bine pentru a avea succes. În dezvoltarea carierei, e important să È™tii că skills-urile pe care le-ai dobândit sunt valoroase în masura în care cineva vorbeÈ™te despre ele, iar Andy Lopata te va învăța cum să transformi reÈ›eaua ta de cunoÈ™tinÈ›e într-o reÈ›ea de recomandări, evoluând astfel într-un ritm accelerat È™i eficient.

 

Ziua II – Networking for business development

Află totul despre o unealtă strategică la fel de importantă ca misiunea, viziunea È™i valorile unei companii.

Imaginea antreprenorului aflat la cârma companiei este în bună masură imaginea companiei. În ultimă instanță, oamenii lucrează cu oameni, nu cu firme. Astfel, a acorda networking-ului o importanță primordială, susÈ›inută, reprezintă o miÈ™care strategică ce poate face diferenÈ›a dintre tine È™i concurenÈ›ii tăi. Dacă eÈ™ti în fruntea unei companii aflate la început de drum, Andy Lopata îÈ›i va dezvălui tricks and tips pentru a transforma relaÈ›iile tale în combustibil pentru a prinde viteză È™i a-i ajunge din urmă pe ceilalÈ›i, în cursa pentru succes.

Dacă afacerea ta activează deja de mult timp pe piață, atunci Mr. Network te va pune la curent cu schimbările petrecute între timp cu dinamica relaÈ›iilor, în era reÈ›elelor sociale. Participarea la Masterclass-ul susÈ›inut de Andy Lopata va reprezenta un val de informaÈ›ii fresh, care te pot ajuta să rentabilizezi numeroase obiective ale afacerii pe care o conduci. Totodată, Black Card Events îÈ›i propune să le oferi angajaÈ›ilor tăi oportunitatea de a deveni mai performanÈ›i în cadrul organizaÈ›iei, în prima zi a evenimentului.

 

“Expertiza, experienÈ›a, ideile È™i conexiunile în mediul de afaceri fac toată diferenÈ›a în succesul personal sau colectiv. Toate resursele de care aveÈ›i nevoie pentru a progresa È™i a vă duce la bun sfărÈ™it toate obiectivele se află la dispoziÈ›ia dumneavoastră. Întrebarea este... È™tiÈ›i cum să le accesaÈ›i?”, spune Andy Lopata, cel care a ocupat timp de 8 ani funcÈ›ia de director general al Business Refferal Exchange, grupul britanic de comunicare pe bază de recomandare, ce reuneÈ™te peste 2000 de companii membre. Andy Lopata, omul din spatele cărÈ›ii “Recommended: How to sell through networking and refferals”, este în prezent consilierul a numeroase companii precum NatWest Bank, Merrill Lynch sau Capita, È™i oferă consultanță pentru antreprenori din toată lumea.

 

 

 

 

Comentarii