Geniusfacturare, un program de facturare ideal pentru buna dezvoltare a afacerii tale

28/06/2018 10:18:15
Geniusfacturare, un program de facturare ideal  pentru buna dezvoltare a afacerii tale

Lumea din jurul nostru se schimba intr-un ritm destul de alert, astfel ca rareori ne dam seama de progresul pe care il inregistreaza tehnologia. Tehnologia ocupa astazi un loc foarte important in viata fiecaruia dintre noi daca luam in calcul faptul ca utilizam tot soiul de dispozitive pentru a putea tine legatura cu cei dragi sau pentru a face diverse cumparaturi sau plati. In ceea ce priveste numeroase companii, tehnologiile moderne au reusit sa le ofera acestora un plus de eficienta in cadrul activitatilor pe care le desfasoara fiecare intreprindere in parte, insa birocratia ramana totusi o problema destul de comuna in randul acestora. In acest sens, din ce in ce mai multe companii mari si mici isi indreapta astazi atentia inspre programele de facturare online, soft-uri create special pentru a aduce un plus de eficienta din punct de vedere contabil , tuturor companiilor.

Programele de facturare online nu reprezinta aplicatii tocmai noi avand in vedere ca acestea sunt utilizate astazi la scara larga, de ani de zile. Cu toate acestea insa, la ora actuala exista aplicatii care au fost dezvoltate special pentru a se adapta nevoilor actuale ale companiilor. Un astfel de program de facturare este si Geniusfacturare, aplicatie care prin functiile de care dispune te poate ajuta sa reduci birocratia din cardul intreprinderii tale. De ce Geniusfacturare? Iata cateva motive in acest sens.

 

Este un program de facturare online, foarte usor de folosit.

Desi la ora actuala avem posibilitatea de a regasi pe piata o diversitate de programe de facturare online, nu multe dintre acestea sunt dezvoltate in asa fel incat utilizarea acestora sa fie cat mai intuitiva. Dezvoltatorii soft-ului Geniusfacturare au inteles pe deplin faptul ca administratorii de companii cauta soft-uri cat mai usor de utilizat si care sa dispuna doar de acele functii care le sunt intr-adevar utile. Geniusfacturare este un program de facturare care vine la pachet doar cu acele functii cu adevar necesare, astfel ca aplicatia este foarte usor de utilizat, de catre orice angajat.

 

Poti emite avize, chitante si facturi proforme.

Atunci cand comercializezi diverse servicii si produse, cu siguranta este absolut esential ca acestea sa vina insotite de diverse facturi si chitante, care vor trebui predate cumparatorului. Geniusfacturare este un program de facturare care a fost conceput in asa fel incat sa iti permita sa realizezi foarte simplu toate acele chitante si facturi necesare in domeniul vanzarilor. In conditiile date, vei putea uita complet de facturile si chitantele completate manual care nu doar ca necesita mult timp, insa sunt departe de a mai arata intr-un mod profesional in zilele noastre.

 

Poti personaliza facturile cu logo-ul propriu.

Logu-ul companiei reprezinta practic o parte din identitatea intreprinderii tale, astfel ca acesta este important sa se regaseasca si pe facturile si chitantele pe care el emiti clientilor. Geniusfacturare nu doar ca este un program care iti permite sa eliberezi facturi care arata intr-un mod complet profesional, insa iti ofera totodata si posibilitatea de a personaliza aceste facturi cu logo-ul propriu.

Comentarii