Fotograf nunta - echipa OC Photography este acum mai mare pentru a putea oferi fotografii de nunta cat mai multor cupluri

26/09/2017 16:55:50
Fotograf nunta - echipa OC Photography este acum mai mare pentru a putea oferi fotografii de nunta cat mai multor cupluri

In urma cu 7 ani, lui Codrin, fotograf de nunta din Bucuresti si Oanei sotia lui si fotograf profesionist la randul ei, le-a venit ideea sa puna bazele OC Photography. Imaginile frumoase si mirii si miresele multumite de serviciile echipei de fotografi de nunta le-au adus treptat notorietatea si recunoasterea pe plan national si international, devenind din ce in ce mai mai solicitati. Pentru a le viziona portofoliul si pentru a afla mai multe din seecretele care stau in spatele unui fotograf de nunta va invitam pe site-ul lor https://ocphotography.ro. 

Incepand cu anul 2017, datorita numarului mare de cereri primite, cei doi fotografi de nunta au descis sa-si extinda echipa si sa introduca un nou serviciu, acela de videografie de nunta. Astfel incat, acum echipa OC Photography este compusa din 5 colegi si prieteni in acelasi timp: Oana, Codrin, Madalin - fotograf de nunta, Eugen - fotograf de nunta si Marius - videograf de nunta. Acum le puteti solicita oferta foto-video fara grija ca nu veti gasi pe nimeni disponibil, si in plus suntem siguri ca veti gasi foarte atractiva gama lor de preturi pentru fotografi de nunta. 

Ce va ofera oricare fotograf de nunta din echipa? Creativitate, seriozitate, o doza serioasa de umor (foarte importanta pentru chimia dintre voi si el) si, cel mai important niste fotografii exceptionale la sfarsitul nuntii. Oricare dintre fotografii de nunta OC Photography ati alege, aveti garantia unor amintiri superbe de la cea mai speciala zi a vietii voastre de cuplu. Si pentru cam, de obicei, relatia cu un fotograful de nunta nu se rezuma doar la evenimentul propriu zis, OC Photography va ofera si sedinte foto, Trash the dress, Love te dress sau sedinte foto de maternitate. 

Recomandarile fostelor mirese si miri le gasiti pe pagina lor web https://ocphotography.ro alaturi de sfaturi utile pentru organizarea nuntii oferite de un fotograf de nunta cu o experienta care ii face cinste, Codrin. 

Comentarii