Firme de aparatura medical cu produse performante

07/06/2018 12:24:18
Firme de aparatura medical cu produse performante

Aparatura medicala performanta din domeniul sanitar este esentiala pentru procesul de investigare si tratare al pacientilor. Inovatiile aduse de anumiti producatori internationali de aparatura medicala au dus sistemul medical la un alt nivel, in care performantele se vad de la o zi la alta.

In Romania, exista cateva firme de aparatura medicala care au un portofoliu bogat de produse de ultima generatie. Piata este inca nu este atat de dezvoltata precum cea din vestul europei, insa tendintele sunt unele clare in directia dezvoltarii si penetrarii pietei cu aparatura medicala performanta.

Aparatura medicala care se bucura de performante ridicate

La baza acestei categorii de aparatura medicala se afla echipamentele destinate investigatiilor. Pe aceste produse pun accentul si aceste firme de aparatura medicala, care incearca sa convinga managerii de spitale si clinici sa inlocuiasca vechea aparatura medicala, cu una noua capabila sa ofere rezultate rapide si non invazive.

Aparatele de radiologie sunt cele care aduc cele mai multe beneficii, atat pentru pacient, cat si pentru medicul specialist. In ceea ce priveste pacientul, acesta nu mai este radiat cu o cantitate mare de radiatii x, acestea fiind acum diminuate cu pana la 10 ori. Beneficiile aduse medicului specialist tin strict de calitatea imaginilor oferite, care au un contrast mult mai sporit si analizeaza in profunzime tesuturile.

Aceste inovatii aduse de cei mai mari producatori internationali de aparatura medicala nu se opresc la aparatele de radiologie, ele continua cu aparatele ecograf, angiografele sau chiar analizoarele.

Aparatura performanta distribuita in Bucuresti

In Bucuresti, am intalnit cele mai multe firme de aparatura medicala care au in portofoliu o multime de echipamente performante. Printre aceste firme, compania Proton este cea care ne-a atras cel mai mult interesul datorita programelor de parteneriat pe care le afiseaza pe website-ul oficial si care pot ajuta clientii sa achizitioneze aparatura medicala dorita cu mici discounturi sau esalonari lunarii ale platii.

Comentarii