Ferestrele din lemn stratificat de la Robimex, calitate si rezistenta la superlativ

31/03/2017 11:54:18
Ferestrele din lemn stratificat de la Robimex,  calitate si rezistenta la superlativ

Atentia pe care o acordam elementelor componente ale unei locuinte spun o multime de lucruri despre noi ca si proprietari, chiar daca poate nu suntem constienti de acest lucru. Ferestrele sunt unele dintre cele mai importante parti componente ale unei locuinte avand in vedere ca acestea indeplinesc simultan atat un rol estetic, precum si unul functional. Chiar daca in teorie lucrurile pot parea destul de simple, odata pusi in situatia de a lua o decizie cu privire la ferestre, nu de putine ori constatam ca suntem de fapt pusi in fata unei reale provocari.

Unul dintre cele mai problematice aspecte cu care ne confruntam atunci cand vine vorba despre alegerea ferestrelor este cel cu privire la material. Dupa cum bine stim, ferestrele sunt construite astazi fie din lemn stratificat, fie din PVC sau aluminiu. Fiecare dintre aceste materiale au avantajele proprii, insa lemnul stratificat pare sa fie una dintre optiunile de top ale proprietarilor. Cele mai interesante ferestre din lemn le regasim astazi la www.robimex.ro, un magazin specializat in acest sens. Iata cateva motive pentru care sa alegi o fereastra din lemn stratificat.

Lemnul stratificat ofera o izolatie termica de exceptie.

Conform specialistilor, aproximativ 40% din caldura din locuinta se pierde prin intermediul usilor si ferestrelor, astfel ca avem nevoie de un izolator foarte bun in acest sens. Lemnul stratificat reprezinta solutia ideala avand in vedere ca este recunoscut in lumea intreaga pentru calitatile sale in ceea ce priveste izolarea termica si fonica. Mai mult decat atat, lemnul stratificat ne poate ajuta sa reducem semnificativ numarul cheltuielilor de intretinere.

Lemnul stratificat poate rezista si pana la 50 de ani daca este intretinut corespunzator.

Un lucru mai putin stiut despre acest material este faptul ca acesta poate oferi o rezistenta cu mult peste asteptari daca este intretinut corespunzator. Conform producatorilor, o fereastra din lemn stratificat poate rezista cu succes si pana la 50 de ani daca utilizam solutii de calitate pentru intretinerea acestuia. Evitati sa utilizati solutii slabe calitativ deoarece compusii din acestea pot distruge cu usurinta aceasta tamplarie.

Lemnul stratificat are un aport estetic deosebit.

Niciunul dintre materialele din care sunt produse astazi ferestrele nu pot depasi lemnul stratificat in ceea ce priveste aportul estetic. Lemnul are o culoare naturala deosebita, o luminozitate de neegalat si in plus poate fi integrat cu mare usurinta in aproape orice decor general al locuintei. Mai mult decat atat, o astfel de alegere este potrivita atat pentru o locuinta moderna, precum si pentru una cu un stil traditional.

Lemnul stratificat poate avea o varietate de nuante.

Culoarea naturala a lemnului s-ar putea sa nu se potiveasca cu gusturile noastre, in acest aspect nu mai reprezinta o problema avand in vedere ca producatorii ne pun la dispozitie un portofoliu variat de ferestre din lemn stratificat cu diverse nuante, care mai de care mai atractive.

Robimex.ro este un magazin online in cadrul caruia regasiti o varietate de ferestre si usi din lemn stratificat de calitate la preturi accesibile.

 

Comentarii