fc-arges-l-a-instalat-pe-jean-vladoiu-manager-general-si-a-adus-un-nou-antrenor
Sport

FC Argeș l-a instalat pe Jean Vlădoiu manager general și a adus un nou antrenor

0

Autor: Andrei Szabo

Stabilitatea pare să fie un cuvânt străin celor de la FC Argeș. Clubul de fotbal piteștean a anunțat noi schimbări în prag de anul nou.

O ovitură de imagine a fost dată prin aducerea fostului internaţional Jean Vlădoiu, care a fost numit în funcţia de manager general al lui FC Argeş.

Piteștenii au și un nou antrenor, pe Mihai Ianovschi. Acesta are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, urmând ca în sezonul viitor să se creeze un lot competitiv cu care să se atace intrarea în play-off.

Ianovschi va face echipă cu Andrei Prepelită, care a renunţat la cariera de jucător pentru cea de antrenor și care în ultimele etape s-a ocupat de pregătirea echipei.

FC Argeş a terminat turul campionatului pe locul 16, ultimul, cu doar 11 puncte, acumulate în 15 etape. Primul meci oficial din returul campionatului pentru piteşteni este programat la 14 ianuarie, FC Argeş urmând să întâlnească în deplasare, pe FC Botoşani.

Nou-promovata a început campionatul cu Ionuţ Badea antrenor principal, dar el a fost demis la 5 octombrie, din cauza rezultatelor slabe. 

Sursa ziaruldesport.ro

Marian D.

Dragana Cvijic o părăsește pe CSM București pentru Krim

Previous article

La Liga: Atletico Madrid termină anul pe primul loc, Real Madrid s-a încurcat

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Sport