Explore 1403 si Explore 1404 – noi ultrabook-uri pe care ti le poti permite in oferta Kruger&Matz

28/06/2017 11:09:03
Explore 1403 si Explore 1404 – noi ultrabook-uri pe care ti le poti permite in oferta Kruger&Matz

Kruger & Matz isi extinde portofoliul cu doua noi ultrabook-uri FullHD cu diagonala de 14". In conformitate cu nevoile si preferintele tale poti alege in functie de design si specificatiile tehnice, Explore 1403 si Explore 1404 diferind prin procesor si capacitatea bateriei.

Noile modele de ultrabook-uri din portofoliul Kruger & Matz sunt Explore 1403 si Explore 1404. Ambele modele au un ecran de 14" cu rezolutie de 1920x1080 px, Explore 1404 avand ecranul incadrat de o rama ingusta, care face ca dispozitivul sa fie si mai compact.

Explore 1404 are un procesor dual-core Intel Celeron N3350 tactat la o frecventa de ceas de maxim 2.4 GHz, cu 4GB memorie RAM si 32GB memorie interna. Explore 1403 are aceleasi specificatii in ceea ce priveste memoria RAM si meoria interna, dar un procesor Intel Atom X5-Z8350, tactat la o frecventa de ceas de 1.92 GHz. Aceasta combinatie ofera performanta ridicata si operare usoara, astfel te poti baza pe ultrabook-ul tau fie ca navighezi pe Internet, te joci sau il folosesti pentru serviciu.

Noile modele din seria Explore au o multitudine de porturi. Astfel, sunt dotate cu doua porturi USB ce iti dau posibilitatea conectarii altor dispozitive de control, preum si un port mini HDMI pentru conectarea facila la un ecran mai mare. Ultrabook-urile au si un slot audio si slot pentru card microSD, astfel incat poti copia date sau poze direct de pe cardul de memorie, fara sa fie nevoie de cabluri sau adaptoare suplimentare.

Ambele modele Kruger & Matz combina functionalitatea si eleganta. Confortul in utilizare este sporit de tastatura cu butoane mari si plasate la suficienta distanta pentru a tasta cu usurinta. Precizia tastelor si sensibilitatea touch pad-ului transforma utilizarea ultrabook-urilor din seria Explore intr-o adevarata placere. Carcasa subtire, imitand metalul este perfect finisata si atrage prin stilul ei privirile. Un alt avantaj este bateria cu capacitate mare: Explore 1403 are o baterie de 10000 mAh, iar Explore 1404 functioneaza cu o baterie de 5000 mAh.

Produsele sunt disponibile in magazinul oficial www.krugermatz.ro la urmatoarele preturi: Explore 1403 - 999 Ron, Explore 1404 - 1199 Ron.

Mai multe informatii:

www.krugermatz.ro

www.facebook.com/KrugerMatzRomania

***

Brandul Kruger&Matz a aparut pe piata din Polonia in 2010, istoria sa fiind cel mai bine caracterizata de doua cuvinte: pasiune si viziune. Krüger&Matz doreste sa isi inspire clientii sa traiasca ghidati dupa valori si pasiune, iar prin produsele sale isi propune sa le ofere acestora instrumentele necesare pentru o viata mai buna. Drept urmare, din portofoliul Kruger&Matz fac parte casti cu un design si o calitate a sunetului foarte buna, echipamente audio, precum si dispozitive mobile moderne ca tablete si smartphone-uri. Kruger&Matz este un brand care le ofera oamenilor o optiune, ramanand la latitudinea lor daca doresc sa achizitioneze un produs care apartine unui producator renumit sau sa benficieze de un produs nou, cu aceeasi calitate si functionalitate, dar la un cost mult mai accesibil. Intrebarea pe care Kruger&Matz o adreseaza utilizatorilor este: merita sa alegi un produs mult mai accesibil si astfel sa poti investi mai mult in pasiunile tale?

Comentarii