Este mobilitatea un factor important pentru companiile industriale moderne?

02/08/2017 10:27:29
Este mobilitatea un factor important pentru  companiile industriale moderne?

Companiile industriale sunt medii de activitate care adesea se vad puse in situatia mai putin placuta de a investi in echipamente tehnologice si in diverse componente software pentru a se putea bucura de o eficientizare corespunzatoare a timpului de lucru. Mobilitatea in domeniul industrial reprezinta astazi totalitatea echipamentelor si dispozitivelor care ofera posibilitatea muncitorilor de a-si desfasura mult mai simplu munca de teren. Din acest punct de vedere, am putea afirma cu certitudine faptul ca mobilitatea a devenit un factor deosebit de important pentru companiile industriale din intreaga lume.

Mobilitatea este astazi reprezentata de o varietate de echipamente si dispozitive, unele dintre cele mai importante fiind imprimantele mobile. Etichetarea reprezinta un proces central in majoritatea companiilor industriale, motiv pentru care putem achizitiona  imprimante mobile de la Idmag.ro, acestea reprezentand astazi un nou standard pentru aceste companii. De ce a devenit insa mobilitatea un factor atat de important in conditiile actuale pentru companiile industriale?

Eficientizeaza timpul de lucru al muncitorilor.

Importanta mobilitatii pentru companiile industriala este in genere data de faptul ca aceasta permite companiilor sa eficientizeze timpul de lucru al muncitorilor mult mai bine. Dispozitivele mobile pot fi utilizate de catre muncitori chiar si in teren, astfel ca nu mai putem spune ca sunt dependenti de echipamentele invechite inspre care acestia trebuiau sa se deplaseze. Un exemplu foarte bun il constituie imprimantele mobile care datorita dimensiunilor mici pot fi transportate oriunde pe teren de catre muncitori, astfel ca etichetele pot fi obtinute la fata locului. Un timp de lucru eficient inseamna si un venit mult mai mare pentru companii, acesta fiind motivul principal pentru care astfel de investitii sunt astazi mai mult decat esentiale.

Reduce numarul erorilor din teren.

Indiferent ca vorbim despre erorile de etichetare sau despre alte erori din cadrul altor procese, cert este faptul ca in fiecare dintre situatiile date, o companie se vede nevoita sa suporte cheltuieli aditionale si evident, inutile. Prin utilizarea unor dispozitive mobile, numarul acestor erori poate fi redus considerabil avand in vedere ca sansele de a aplica o eticheta gresita de catre un muncitor pe un produs sunt aproape nule. Astfel, cu o simpla investitie care este departe de a putea fi numita costisitoare pentru o companie industriala, aceste erori vor reprezenta doar o chestiune de domeniul trecutului.

Mobilitatea ne poate ajuta in automatizarea unor procese.

Automatizarile reprezinta un mod ideal prin care companiile isi pot creste productia prin intermediul unor echipamente tehnologice, fapt pentru care mobilitatea poate reprezenta un prim pas catre o automatizare a unor procese din cadrul acestor companii. Automatizarea unor procese aduce o eficienta mult mai mare in cadrul unei astfel de companii, deci un profit mult mai insemnat, mai ales pe termen lung.

Www.idmag.ro este un magazin online care vine in intampinarea clientilor cu una dintre cele mai diversificate game de echipamente tehnologice si componente software create special pentru mediile industriale si pe care companiile si nu numai le pot achizitiona la preturi cu adevarat irezistibile.

 

Comentarii