edi-iordanescu-le-raspunde-celor-de-la-fcsb:-“cum-a-castigat-fcsb-la-medias?-s-a-impiedicat-in-careu-si-a-dat-penalty!”
Sport

Edi Iordănescu le răspunde celor de la FCSB: “Cum a câștigat FCSB la Mediaș? S-a împiedicat în careu și a dat penalty!”

0

Finanțatorul celor de la FCSB a atacat zilele trecute arbitrajele din Liga 1, acuzând cavalerii fluierului că ar favoriza campioana CFR.

Antrenorul clujenilor, Edi Iordănescu, a ținut să îi dea replica finanțatorului roș-albastrilor și totodată aducând argumente că s-au făcut greșeli de arbitraj în acesst sezon la ambele echipe.

Iordănescu a declarat pentru DigiSport că strategia celor de la FCSB este de a muta atenția, ei fiind oarecum frustrați pentru perfomanțele obținute de CFR în sezoanele precedente:

“Ieșirea de ieri a lui Gigi Becali nu e întâmplătoare, își apără interesele, vrea să mute atenția. E ușor să acuzi că CFR are prietenie. CFR a dominat competiția ani de-a rândul, celelalte au suferit.

Așa pot zice și eu de 4-5 greșeli în favoarea lor. Cum a câștigat FCSB la Mediaș? S-a împiedicat în careu și a dat penalty. Mai bine să facem listă cu cine vrem să ne arbitreze, asta e treaba altora”

Totodată antrenorul campioanei a menționat din nou pentru aceeași sursă citată, avantaul slab de care a avut parte echipa sa în partida cu FC Voluntari:

“Eu nu am comentat valoarea arbitrului, am comentat deciziile și maniera de arbitraj. Nu am vorbit de o greșeală mare, ci de cel puțin trei. Au fost două penalty-uri, am avut gol valabil clar, se vedea cu ochiul liber”

Sursa 27sportas.ro

Marian D.

Alexandru Rafila: “Acesta este vaccinul pe care l-aș alege, dacă aș putea!”

Previous article

PRIMER: Nu se pot fabrica vaccinuri şi medicamente de ultimă generaţie în ţară. România are un decalaj tehnologic de cel puţin 10 ani faţă de Europa Centrală

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Sport