Echipamente medicale pe care poti sa le cumperi online

18/10/2017 17:14:12
Echipamente medicale pe care poti sa le cumperi online

Aparatura medicala este cea care se afla acum in centrul atentiei tuturor institutiilor medicale. Tehnologia a avansat atat de mult incat medicii pot diagnostica si trata mult mai rapid pacientii. Astfel, echiparea cabinetelor medicale, indiferent de marimea lor, a inceput sa devina o necesitate, insa achizitionarea unor astfel de aparate nu este deloc una usoara, deoarece preturile destul de ridicate.

Dezvoltarea online din piata echipamentelor medicale

Mediul online vine in ajutorul micilor cabinet si clinici medicale, care au nevoie de echipamente medicale de ultima generatie. In acest sens, exista cativa jucatori importanti din piata distributiei de echipamente medicale, care si-au expus oferta de produse si in mediul online.

Printre cei mai recunoscuti furnizori de echipamente medicale online am intalnit Proton, o firma care are peste 10 ani de experienta in acest domeniu si care vine in ajutorul clientilor cu o multe de parteneriate pe termen lung, in baza carora se pot obtine discounturi considerabile.

Echipamente medicale indispensabile

Printre cele mai importante si indispensabile echipamente medicale pe care le intalnim in orice cabinet sunt analizoarele. Acestea sunt de mai multe tipuri, segmentate in functie de destinatia probelor analizate. In acest sens, putem intalnii analizoare de hematologie, analizoare de biochimie, analizoare de chemiluminiscenta si chiar analizoare de imunologie.

Echipamentele medicale de screening, radiologie sau ecografie sunt parte si ele din lista celor mai importante si frecvent utilizate echipamente medicale.

Achizitionarea echipamentelor medicale

Cand vine vorba de preturile unor astfel de echipamente medicale, discutia se duce intr-o arie mult mai sensibila. Costurile sunt in general de ordinal zecilor de mii de euro pentru dotarea unui mic cabinet medical, iar ele pot sari usor de cateva sute de mii de euro in cazul unei clinici medicale cu o arie de acoperire mult mai larga.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi este indicata achizitionarea echipamentelor medicale intr-un volum ridicat. Acesta este principalul aspect pentru care frnizorii de aparatura medicala acorda discounturi.

Comentarii