dusan-uhrin:-“voi-da-totul-pentru-a-o-salva-pe-dinamo”
Sport

Dușan Uhrin: “Voi da totul pentru a o salva pe Dinamo”

0

Dinamo a remizat în această seară în deplasare cu Astra Giurgiu în prima etapă a play-out-ului ligii 1.

După partidă, noul antrenor al lui Dinamo, Dusan Uhrin jr, a tras concluziile în direct la Telekom Sport la flashinterviu:

“Sunt mulţumit după acest meci. Am avut câteva ocazii, dar şi Astra a avut. Am jucat mai mult poziţional, trebuie să fim mai agresivi în careu. Dar sunt mulţumit cu acest punct. Nu am marcat, dar nici nu am primit. Este un lucru important pentru noi, pentru că de mult timp Dinamo nu a mai primit gol. Partea pozitivă a fost agresivitatea jucătorilor“

Uhrin este de părere că sunt multe de schimbat la echipa sa, atât în joc cât și în atitudine:

“A fost un meci bun, pentru că s-a jucat rapid. Ambele echipe au jucat bine. Trebuie să schimbăm foarte multe, de la atitudine, până la jocul din atac. Sunt foarte multe lucruri. Nu avem timp de pierdut, trebuie să ne concentrăm asupra jocului. Dacă ne pierdem concentrarea, pierdem totul. De aceea cred că e foarte important să ne concentrăm la fiecare joc”

Tehnicianul dinamovist promite că va face tot posibilul pentru a salva Dinamo de la retrogradare:

“Nu vreau să vorbesc despre probleme, pentru că avem foarte multe. Trebuie să ne îndepărtăm de ele. Să ne gândim tot timpul doar la probleme este foarte ciudat. Noi trebuie să fim pozitivi. Problema este că nu avem puncte şi că nu marcăm goluri. Este important să ajungem mai des în careu şi să marcăm. Nu vreau să fac promisiuni. Pot să promit doar că voi da maximum pentru a o salva pe Dinamo”

Sursa 27sportas.ro

Marian D.

Conducerea CFR Călători va fi preluată de Ovidiu Vizante. Câți bani vor fi investiți în infrastructura feroviară în acest an

Previous article

S&P păstrează calificativul BBB-, dar modifică perspectiva României la stabilă

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Sport