dusan-uhrin:-“asa-nu-se-mai-poate”
Sport

Dusan Uhrin: “Așa nu se mai poate”

0

Dinamo a pierdut clar în această seară în deplasare la Mediaș și a ajuns pe loc direct retrogradabil.

După partidă, Dusan Uhrin a declarat în direct la Telekom Sport la flash-interviu că echipa sa trebuie să dea mai mult pentru a se putea salva:

“Este o situaţie dificilă pentru noi şi trebuie să vorbim cu jucătorii, să facem mai mult, pentru că nu este suficient. Rezultatul e rău pentru noi. Luăm gol mult prea uşor, de fiecare dată.

Situaţia e grea, a fost de la început de când am venit şi până acum n-am ajutat Dinamo, e foarte dificil şi pentru mine, dar trebuie să vorbesc cu jucătorii să facem mai mult, pentru că nu e suficient pentru mine.“

Uhrin este de părare că echipa sa face greșeli mult prea mari în defensivă:

“Am făcut greşeli catastrofale de fiecare dată şi nu pot să spun nimic despre asta pentru că nu ştiu cum e posibil să greşim aşa. Avem nevoie de puţin noroc pentru a marca gol, deoarece atunci când primim gol, putem marca şi noi de asemenea”

Tehnicianul dinamovist a mai spus că are insomnii de când a preluat-o pe Dinamo:

“Adam a avut ocazii şi de fiecare dată s-a întâmplat la fel. Fiecare meci pentru noi e la fel şi fiecare joc e un meci-cheie pentru rămânerea în prima ligă. Sunt aici de o săptămână şi nu am dormit prea bine, trebuie să fiu onest, mă gândesc doar la ce să îmbunătăţesc la această echipă pentru că aşa nu se mai poate!”

Sursa 27sportas.ro

Marian D.

Reciclare creativa #focustogreenecolife dedicata Pamantului

Previous article

Daniel Dines, CEO companiei UiPath, „incredibil de mândru” că reprezintă prima companie din România care ajunge pe cea mai mare bursă a lumii

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Sport