dinamo-umilita-de-viitorul-in-“stefan-cel-mare”
Sport

Dinamo umilită de Viitorul în “Ștefan cel Mare”

0

Viitorul a învins-o în această seară pe Dinamo, scor 5-0 (3-0), în primul meci al etapei a 25-a din Liga 1.

Jo Santos a deschis scorul în minutul 4 cu un șut din marginea careului, după o greșeală imensă a lui Ehmann. Ganea a făcut 2-0 în minutul 16 dintr-un penalty dictat în urma unui fault al lui Fabbrini asupraa lui Jo Santos. Ciobanu a stabilit scorul pauzei, 3-0, în minutul 44, cu un șut plasat din 10 metri, după ce l-a driblat pe Bejan din preluare.

Tsomou a dus scorul la 4-0 în minutul 79 cu o lovitură de cap după un corner executat de Pitu. Ciobanu a reușit dubla în minutul 81 și a stabilit scorul final, 5-0, cu un șut plasat din marginea careului după o minge respinsă slab de Bejan.

Detaliile meciului

Echipele de start:

Dinamo: Eşanu – Radu, Ehmann, Bejan, Filip – Nepomuceno (Bani ’46), Anton, Achim (Răuţă ’46), Fabbrini (Borduşanu ’90)- Morsay (Stere ’46) – Gueye. Antrenor: Ionel Gane.

Viitorul: Cojocaru – Benzar, Mladen (Gaztanaga ’75), Dobrosavlevici, Boboc – Matei (Babunski ’46), Artean, Ciobanu – Grădinaru (Pitu ’67), Ganea (Andronache ’67), Joalisson (Tsoumou ’75). Antrenor: Mircea Rednic;

Arbitrii:

Adrian Cojocaru – Bogdan Gheorghe, Marius Badea;

Cartonașe galbene:

Dinamo: 51′ Răuță;

După această victorie, Viitorul acumulează 28 de puncte și urcă pe locul 10 în clasament. Dinamo este pe 13 cu 26 de puncte.

Etapa viitoare, Dinamo va juca în deplasare cu FC Voluntari, iar Viitorul va primi vizita celor de la Academica Clinceni.

Sursa 27sportas.ro

Marian D.

Politico: Europa Centrală devine principalul furnizor UE de baterii pentru mașini electrice

Previous article

Prof. univ. dr. Constantin Dulcan: Nu Dumnezeu ne pedepsește. Ne pedepsim singuri, aici, pe pământ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Sport