diego-costa-si-a-reziliat-contractul-cu-atletico-madrid
Sport

Diego Costa și-a reziliat contractul cu Atletico Madrid

0

Autor: Maria Sorescu

Diego Simeone a decis să nu mai conteze pe atacantul Diego Costa la Atletico Madrid. Astfel, clubul a anunţat rezilierea contractului atacantului brazilian în vârstă de 32 de ani.

Rezilierea contractului s-a făcut la cererea jucătorului, care a invocat motive familiale. Costa mai avea șase luni de contract cu Atletico.

Vârful nu are voie să meargă la o rivală a echipei Atletico Madrid în lupta pentru titlu sau pentru Liga Campionilor, în caz contrar fiind obligat să plătească 15 milioane de euro.

Costa era la a treia perioadă la Atletico, care l-a transferat prima dată în 2007, de la Braga. Între 2007 şi 2009, el nu a jucat pentru formaţia madrilenă, fiind împrumutat la Braga, Celta Vigo şi la Albacete. În 2009, Costa a fost transferat la Real Valladolid, dar a fost răscumpărat de Atletico după numai un sezon şi a rămas în capitala Spaniei până-n 2014, când a fost transferat de Chelsea cu 32 de milioane de lire sterline. În septembrie 2018, el a revenit la Madrid, după patru ani petrecuţi pe Stamford Bridge.

În total, Diego Costa a jucat 215 meciuri pentru Atletico, a marcat 83 de goluri şi a oferit 36 de pase decisive. Cu echipa madrilenă, el a câştigat campionatul (2013/2014), Cupa Spaniei (2013), Liga Europei (2018) şi Supercupa Europei (2010 şi 2018). 

Sursa ziaruldesport.ro

Marian D.

Bogdan Andone este noul antrenor al lui FC Voluntari

Previous article

Ryan Cochran, câștigător al slalomului super-uriaș de la Bormio

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Sport