Deschiderea Institutului ARCA

29/08/2018 17:08:43
Deschiderea Institutului ARCA

Golf del Sur, Tenerife, Spania, 29 august 2018

COMUNICAT DE PRESĂ

Institutul Armoniei ARCA, dedicat persoanelor preocupate de creșterea individuală, își deschide oficial porțile prin evenimentul de lansare a cursurilor, seminarelor și atelierelor de transformare benefică a celor ce caută echilibrul dezvoltării autentice, sâmbătă, 1 septembrie 2018, orele 18.00, în Golf del Sur, din Tenerife, la Marina San Miguel, pe corabia vikingilor (Tall Ship VIKING).

Institutul Armoniei ARCA, prin intermediul celor peste 20 de maeștrii asociați, recunoscuți internațional, oferă în Tenerife și online, programe individuale și de grup, în câteva domenii care promovează echilibrul, pacea interioară și viața dreaptă. Cursurile și seminarele vor debuta în cursul lunii septembrie și se vor derula pe o perioada de 12-16 luni, până la finele anului 2019. Acestea se desfăşoară în sistem de şcoală de weekend şi sunt asigurate de profesori, maeștri, metodişti, formatori și specialişti atestați ai Institutului ARCA.

Cursurile sunt ideale pentru începători în domeniul creșterii personale și pentru cei care doresc o experiență mai profundă de dezvoltare interioară.

Există și antrenori de viață, practicieni și alți terapeuți alternativi, lideri din diferite domenii, profesioniști în domeniul sănătății, experți în comunicare, care caută permanent să-și revizuiască cunoștințele și să își perfecționeze abilitățile.

Aceste seminare si cursuri se potrivesc celor care sunt pasionați de oameni, bărbați și femei de toate vârstele și din toate mediile etnice, care caută rezultate semnificative în viață, care doresc o bogată experiență de creativitate, de împuternicire și de creștere a încrederii în ei înșiși și în semenii lor.

În cadrul evenimentului de lansare ARCA, fondatorii proiectului își prezintă viziunea și misiunea. Tot la acest eveniment vor fi prezentați maeștrii asociati și realizările lor, precum și programele asumate de fiecare dintre aceștia.

Mulțumim cu recunoștință reprezentanților mass-media pentru preluarea acestor informații de interes general.

Pentru mai multe detalii, organizatorii vă stau la dispoziție, la:

+34.629.623.763        +40.724.269.747        office@arcainstitute.eu

Simona LUPU

Fondator ARCA Harmony Institute

Comentarii