De unde poti alege toner imprimanta de calitate si accesibil?

25/04/2018 11:40:22
De unde poti alege toner imprimanta de calitate si accesibil?

Daca esti in cautarea unei noi imprimante, trebuie sa cunosti cateva detalii importante, pentru a stii ce se potriveste mai bine necesitatilor tale. Spre exemplu, daca alegi imprimanta laser, trebuie sa stii ce toner imprimanta sa folosesti, pentru printuri de calitate superioara.

Primul pas este sa intelegi diferenta dintre cele doua tipuri de dispozitive. Imprimantele cu jet de cerneala au una sau mai multe cartuse, in timp ce imprimantele laser utilizeaza un cartus cu toner similar cu cel pe care il vei gasi intr-un aparat xerox.

Desi ambele tipuri de imprimare pot avea rezultate de calitate superioara, ele reprezinta tehnologii fundamental diferite si preturile variaza. De obicei, poti utiliza imprimantele cu jet de cerneala conectate la un singur PC pentru uz personal, deoarece viteza lor de imprimare este relativ lenta. In cazul companiilor, acestea utilizeaza frecvent o imprimanta laser, pentru ca viteza este mai mare, ceea ce justifica si costul ridicat.

Cerneala utilizata pentru imprimante este un lichid stocat intr-un cartus sigilat. Un toner al imprimantei laser vine, de asemenea, intr-un cartus etans, dar tonerul in sine este o pulbere uscata de particule fine.

Randamentul cartuselor este un alt element care diferentiaza cele doua tipuri de imprimante. Acesta reprezinta numarul de pagini imprimate si depinde de o serie de factori: volumul de cerneala sau toner utilizat, modelul imprimantei, calitatea imprimarii si tipurile de pagini pe care le printezi. O calitate de imprimare "ridicata" consuma cerneala sau toner mai rapid decat calitatea standard. Daca printezi in cea mai mare parte documente text, vei utiliza un cartus mai mult timp, pentru un numar mai mare de pagini. Nu acelasi lucru se va intampla daca printezi imagini si grafice.

Mai rapid, mai ieftin, mai aproape de tine cu TonerPro.ro

Unul dintre principalele motive pentru cumpararea unei imprimante laser este faptul ca poate imprima mai repede decat imprimantele cu jet de cerneala. Aceasta poate rula multe copii la o viteza mare. O alta caracteristica unei imprimante cu toner este timpul necesar imprimarii primei copii. Astfel, cand hotarasti sa cumperi o imprimanta, trebuie sa iei in considerare si aceste aspecte.

In mod normal, tonerul nu ofera o calitate a imaginii atat de ridicata ca cerneala, dar utilizand imprimante laser, tot mai performante astazi, vei putea obtine o calitate asemanatoare.

Costul materialelor tiparite este alcatuit din doi factori: costul imprimantei si costul consumabilelor. Imprimantele laser color sunt mai scumpe decat imprimantele cu jet de cerneala, dar costul consumabilului pentru fiecare pagina imprimata este mai mic. Cartusul poate costa destul de putin, dar trebuie sa iei in considerare si costul de inlocuire ocazionala a acestuia si a anumitor parti ale imprimantei.

Daca analizezi toate informatiile, costul total pe pagina este, in general, mai mic pentru o imprimanta cu toner decat pentru un jet de cerneala. Gandeste-te la numarul de pagini printate pe intreaga durata de utilizare a imprimantei si apoi poti decide care este cea mai buna solutie pentru tine.

De unde cumperi toner imprimanta de calitate?

Daca ai decis sa achizitionezi o imprimanta laser sau ai deja una si trebuie sa inlocuiesti consumabilele, alege din varietatea de produse de pe www.tonerpro.ro

Aici vei gasi aici toner imprimanta de calitate si accesibil.

 

Comentarii