Catre ce arome de parfum ar trebui sa ne indreptam atentia in timpul verii?

11/06/2018 09:30:11
Catre ce arome de parfum ar trebui sa ne  indreptam atentia in timpul verii?

Sezonul estival a inceput deja, astfel ca acum reprezinta momentul perfect sa facem cateva schimbari importante. Cu siguranta pana in momentul de fata, cu totii am renuntat la hainele groase si lungi pe care le purtam in timpul iernii, insa aceasta nu este unicul lucru pe care ar trebui sa il schimbam odata cu sosirea verii. Vara este unul dintre acele anotimpuri care reusesc foarte usor sa ne convinga sa petrecem mai mult timp in aer liber, dat fiind faptul ca pe durata intregului sezon ne putem bucura din plin de soare, vreme frumoasa dar si de natura inconjuratoare. O schimbare importanta insa este reprezentata si de alegerea unei arome de parfum cat mai reprezentative pentru noi si pentru acest sezon.

Vara este despre libertate, astfel ca, in ceea ce priveste parfumurile, ar fi ideal sa ne indreptam atentia inspre arome de parfumuri cat mai fresh. O gama larga de parfumuri fresh se regasesc astazi si in cadrul magazinelor online, precum este si Importdirect.ro, astfel ca am putea spune ca lucrurile au devenit ceva mai simple atunci cand vine vorba despre astfel de alegeri. Iata asadar cateva aspecte importante de avut in vedere atunci cand vrem sa alegem cel mai potrivit parfum pentru acest sezon.

 

Aromele de parfum nu trebui sa fie intepatoare.

Parfumurile cu arome foarte intepatoare adesea reusesc sa ne cucereasca prin complexitatea lor, insa acestea nu reprezinta o alegere tocmai potrivita pentru sezonul cald, sezon in care se preteaza foarte mult sa alegem arome de parfum cat mai fresh, arome precum sunt spre exemplu cele pe baza de citrice. O aroma de parfum fresh se potriveste de minune cu o rochie vaporoasa, aceasta combinatie fiind una exceptionala in acest sezon, indiferent de imprejurari.

 

Parfumurile fresh ne fac sa fim mai increzatoare.

Poate parea un lucru greu de crezut faptul ca intre personalitatea noastra si parfumuri exista vreun fel de legatura, insa acest lucru este mai mult decat o realitate. Parfumurile pot spune o multime de lucruri despre noi si despre starea noastra de spirit avand in vedere ca acestea pot contura foarte bine numeroase aspecte ale personalitatii fiecaruia dintre noi. O alegere potrivita in ceea ce priveste aroma de parfum ne determina adesea sa fim mult mai increzatoare in fortele proprii, indiferent despre ce fel de circumstante este vorba.

 

Apa de toaleta, o alegere ideala in timpul verii.

Intre apa de toaleta si apa de parfum exista o diferenta destul de mare avand in vedere ca cea dintai reprezinta practic o optiune mai light de parfum, aceste parfumuri fiind mult mai potrivite datorita faptului ca apele de parfum au o intensitate mult mai pregnanta si mai grea. Pentru ca vorbim despre sezonul cald si despre libertate, apa de toaleta reprezinta in toata aceasta perioada o alegere mult mai potrivita. Desigur, acest lucru nu inseamna ca o apa de parfum nu poate fi potrivita, mai ales in situuatia in care alegem arome de parfum fresh.

Comentarii