autostrada-de-centura-a-capitalei-necesita-exproprierea-a-peste-1700-de-imobile-private.-unde-sunt-situate-acestea
Economie

Autostrada de centură a Capitalei necesită exproprierea a peste 1.700 de imobile private. Unde sunt situate acestea

0

Foto: Inquam Photos/Alex Nicodim

În ședința de miercuri, guvernul urmează să aprobe, printr-o hotărâre, declanşarea procedurilor de expropriere a unui număr de 1.728 de imobile private, transmite Agerpres. Acestea constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Autostrada de centură Bucureşti”, sector Centura Nord km 0+000 – km 52+770, de pe raza mai multor localităţi din judeţele Giurgiu şi Ilfov.

Astfel, va fi decisă exproprierea tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Autostrada de centură Bucureşti”, sector Centura Nord km 0+000 – km 52+770, pe raza localităţilor Săbăreni din judeţul Giurgiu, Dragomireşti Vale, Buftea, Mogoşoaia, Baloteşti, Tunari, Dascălu, Ştefăneştii de Jos, Găneasa, Pantelimon şi Cernica, din judeţul Ilfov.

„Pentru prezentul proiect de act normativ este necesară suma de 69.140.000 lei, pentru un număr de 1.728 imobile, în suprafaţă totală de 2.611.715,00 mp teren, având împrejmuiri şi construcţii edificate pe acesta”, se arată în nota de fundamentare a actului normativ.

Sursa universul.net

De ce au avut companiile de stat performanțe slabe într-un an economic bun

Previous article

Frecușuri în alianță. Virgil Popescu, iritat de comentariile lui Claudiu Năsui privind Măsura 3: „Dacă cineva a cerut finanţare pentru apartamente, degeaba a cerut”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Economie